Kedves Kihíváson Résztvevő Anyuka!

Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményedre! A Rhyme Time Angol Zenebölcsi Online tanfolyamának elvégzését igazoló okleveled az űrlap kitöltése után érkezik postafiókodba.

Ezt a számodra – és számunkra is – fontos kérdőívet igyekeztünk úgy megtervezni, hogy 7 percnél ne tartson tovább a lelkiismeretes válaszadás sem, viszont GARANTÁLTAN NEKED VALÓ AJÁNDÉKOK várnak, ha kitöltöd és MÉG A FŐDÍJ IS A TIÉD LEHET!

12 hetes Nagy Angol Szótanuló Kihívásunk végére értünk. Számunkra nagyon nagy élmény volt megalkotni és “levezényelni” ezt az interaktív programot. Bevalljuk, mi is nagyon sokat tanultunk és bizony, rá kellett jönnünk, nem biztos, hogy “mintadiákok” lennénk a saját kihívásunkban.

Nem volt könnyű dolgotok, de kitartottatok, és ezt díjazni szeretnénk!

Ha kitöltöd a kérdőívet, megajándékozunk valami értékessel és hasznossal! Annyira szeretnénk a kedvedben járni, hogy több ajándéklehetőség közül is választhatsz!

A kitöltők között pedig egy FŐNYEREMÉNYT IS KISORSOLUNK.

A FŐDÍJ:

  • 1 db garantált ajándék, amit most választasz ki a kérdőívben;

  • 1 fantasztikus Usborne könyv, amit imádni fogtok, a Fold-out books: Nursery Rhymes, melynek értéke 2.390 Ft;

  • 30 perces egyéni online konzultáció Petri Barbival.

Kérjük, őszintén töltsd ki ezt a programértékelő kérdőívet, ami talán nem csak nekünk, de Neked is segít abban, hogy átgondold, mennyi mindent sajátítottatok el az elmúlt 3 hónapban.

NE AGGÓDJ, NINCS ROSSZ VÁLASZ! A lényeg az őszinteség!

Köszönjük!

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2019. május 26. éjfél  (Sorsolás 2019. május 28-án a 14:00-kor kezdődő Rhyme Time LIVE-ban a Facebookon.)