Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Stecina Petra

/Stecina Petra
Stecina Petra2018-11-03T09:09:40+00:00

Örömmel jelentem, hogy ELKÉSZÜLT az Idő- és pénztárca kimélő angolszász készségfejlesztő gyerekkönyvajánló Petri Barbara gyerek angol szakértőtől” könyvajánlótok. Ezeken a könyveken kívü a Baby’s Books of Rhymes-t MINDENKÉPP ajánlom, nagyon hasznos lesz, hidd el! Zenei téren sajnos az Usborne nem jeleskedik, van 2-3 cd-s könyvük, de azokat nem igazán ajánlom. 

5870k

A fotók mennyisége és a formázás kifinomultsága miatt választottam ezt a “kommunikációs csatornát”, remélem, nem bánod.

Bízom abban, hogy hasznos lesz számotokra az általam összeállított könyvlista.

Az Usborne gyerekkönyvek garantáltan segítenek Nektek abban, hogy sokkal könnyebb, szórakoztatóbb és sikeresebb legyen az otthoni angolozás!

Book Fairy IllustrationAmikor anno felfedeztem az Usborne kiadványokat, nem bírtam betelni velük, és ez a szerelem köztem és a kiadó könyvei között azóta is megmaradt, így lettem Usborne Book Fairy, alias Könyvtündér.

Ezért készítem örömmel újra és újra gyermekek tucatjainak – és szüleiknek – az Usborne könyvajánlókat , annak ellenére, hogy hosszadalmas és soktényezős folyamat.

Kifejezetten a Te gyermeked:

 • érdeklődési körét,
 • életkorát,
 • nemét,
 • angol tudását

figyelembe véve böngésztem át  többezer Usborne kiadványt. Azokra a könyvk fókuszáltam, melyek interaktív módon lekötik a gyerekek figyelmét, szórakoztatóak és korban a nekik leginkább megfelelőek

A válogatáshoz hasznomra vált:

 • az Usborne kiadványok alapos ismerete,
 • sokéves angol zenebölcsi oktatói múltam,
 • négy gyermekes (Flóra, 9, Félix, 5, Ákos, 3, Ádám, 6 hó), kétnyelvűen nevelő családanyai/könyvhasználói tapasztalatom.


Petri BarbaraA Ti személyre szabott könyvajánlótok összeállításának minden percét élveztem, ezért is kapod tőlem AJÁNDÉKBA
Bizton állíthatom, hogy ez a fajta körültekintő, szakszerű listatöbb óra katalógusnézegetést spórolt meg Neked, és remélem, hogy ezeket az órákat szeretteiddel sikerült töltened.

Köszönöm a bizalmad!
A Kiadó Instant Nyári Akciójában számtalan könyv és egy teljes oktatócsomag is kedvezményes áron kapható. Az eredeti árakat és  kedvezményes árakat feltüntetem, ahol van.

Ezen felül 3 csomagajánlatot állítottunk össze, melyek a végösszegtől függően 5, 10, 15% kedvezményt tartalmaznak. Örömmel jelentem, hogy a kedvezményes kiadványokból is lejön még a csomagkedvezmény, így tízezreket spórolhatsz, mivel egyre több és több kedvezmény adódik össze.

TUDNIVALÓK ÉS TIPPEK A RENDELÉSHEZ:

 • * Érdemes a nagyobb kedvezmény eléréséhez barátnőkkel, családtagokkal összefogni!
 • * Bármilyen összegű rendelést leadhatsz, csak kalkulálj a szállítási díjjal (1290Ft), kérlek!
 • * 24.990 Ft feletti rendelésnél már nincs szállítási díj! 74.990 Ft felett pedig MÉG 21.590 FT értékű, fantasztikusan változatos ajándékcsomagot kapsz/kaptok.
 • * Tanulmányozd az alábbi kedvezménytáblát, ÉRDEMES! Kattints a képre, hogy jobban lásd, kérlek!
pricetable.jpg
 • * A sávos (5-10-15%) kedvezmények a már akcióban lévő könyvekre is vonatkoznak!
 • * Kérlek, hogy a rendelésed 03.11. szombat éjfélig add le és utald át az összeget a levélben megadott számlaszámra.
 • Csomagod az utalás beérkeztét követően azonnal postára adom.
 • * A megrendelés egyszerű: A kódszámok és a darabszámok megadásával KÜLDJ VÁLASZLEVELET A barbi@rhymetime.hu címre, kérlek!
 • * Ha elakadnál, kérdésed van, vagy gyorsítani akarnál a rendelés menetén, hívj a +36 70-611-4439 számon. Ha nem veszem fel, küldj sms-t kérlek! Vissza foglak hívni.
VÉGÜL JÖJJÖN  LÉNYEG! A RÁTOK SZABOTT KÖNYVAJÁNLÓ!
 • Look and Say Farm vagy Home: 2500.-
look-and-say-home.jpg homeinside.jpg look-and-say-farm.jpg

 

Idén télen biztos, hogy az egyik kedvencetek lesz ez a könyv, melyben az az adott témához kapcsolódó szavakat fedezhettek fel együtt. Ráadásul, böngésző jelleggel keresgélhetitek is a különböző tárgyakat a nagyobb képen.

 • Very First Words – On holiday: 2500.- 52455
vfw_holiday.jpg

 

Télen talán kicsit elvágyódik néha az ember, és pár nyári fotóval karöltve hidd el, nagyon fogjátok élvezni ezt a könyvet! Nagy sláger a kicsiknél ez a könyv, mely több, mint 50 szót mutat Nektek, melyet a nyaralás t kapcsolódóan tudtok játékosan gyakorolni. Kemény lapú board book, nem gyűrődik, nem szakad, tökéletes a kis kezeknek!

 • Very First Words board book: 3000.- 08807
veryfirstwords.jpg

 

Több, mint 100 alap szó, az mindennapok különböző területeiről úgy, mint számok, állatok, ételek, mozgás, and more! 🙂 Szintén kemény lapú board book, nem gyűrődik, nem szakad!

 • Baby’s Very First Book: Getting dressed és Mealtime: 3000.- 
baby!s getting dressed.png babys_very_first_mealtime.jpg

 

Ezek a könyvek is kemény lapúak, oldalanként egy-egy szót mutatnak az adott témához kapcsolódóan. Remek darab utazáshoz is, autóban is kis méretéből adódóan.

 • That’s not my kitten… 3000.-  07148
tnmkitten.jpg

 

Simogatós oldalakat találtok ebben a könyvben, melyek egytől-egyik nagyon élvezetesek a totyogóknak.

 • Little Book of First Experiences: 3500.- 51647
little-book-first-experiences.jpg first experiences inside.jpg

 

Ebben a könyvben egy család életét követhetitek nyomon rövid kis történeteken keresztül. a gyerekek életében aktuális témákat dolgozzák fel, mint például “visiting the doctor, going to school, welcoming a new baby and travelling on a plane”.

 • Peep Inside sorozat: 3500 Ft 
9781409582038-peep-inside-dinosaurs.jpg

 

Egyre több témát dolgoz fel ez a kemény lapú, strapabíró sorozat, melyben érdekesebbnél érdekesebb témákat fedezhettek fel, valóban olyan dolgokról, amikről kevés más könyv szót. Minden oldalon több kis fület hajthattok fel, alákukkantva újabb képeket találtok. További címek: Animal homes, Night time, Space, Caslte, Farm, Garden, Zoo

 

look-say-first-colours.jpg

 

Ez a nagyobb alakú könyv, mely szintén board book, a színeken halad végig és tanít rengeteg új szót, melyekről beszélgethettek otthon vagy a szabadban.

 • Touchy-feely Flashcards: 4000.- 09770
touchy_feely_flashcards.jpg

 

Ez a csomag tökéletes a kicsiknek, hiszen minden kártyán valamilyen simogatható felületet találnak. 12 kemény karton kártyát tartalmas a csomag, mely 4 járművet és 8 állatot ábrázol. Én 3 éve használom ezt a csomagot a Rhyme Time angol zenebölcsi óráimon az Old McDonald had a farm… kezdetű dalhoz, és a kicsik tényleg imádják!

 

 • Baby’s Very First Fingertrail Book: 4000.- 58153
bvf-touchy-feely-fingertrail-play-book.jpg

 

Ezek a könyvek a szemen túl a kis kezeket is lefoglalják, nagyon ötletes kis “útvonalakat” járhatnak végig a kis ujjacskák minden oldalon! Választható címek: Cats and dogs, Garden, Touchy-feely fingertrails

 

 • Baby’ Very First Slide and See anilmals: 4000.- 58128
bvf-slide-and-see-animals.jpg

 

A kiadó egy díjnyertes kiadványa kicsik számára, mely szintén board book, de ezen felül még mozgatható állatok is vannak benne, akik továbbra is strapabírók! 🙂

 • Very First Book of Things to spot: 4000.- 58157
things to spot inside.jpg

 

Ez a könyv a klasszikus böngésző stílust követi, de nincs túlzsúfolva, így ideális a nézelődéshez. Minden oldalon több kérdést is találtok, mely segít elindítani a beszélgetést, mesélést a könyvben szereplő állatokról, eseményekről. Három téma közül választhattok: “General pictures”, “At home”, “Out and about”

 

 • My First Word Book: 4500.- Ft 55183
my first word book.jpg

 

Ez a könyv több, mint 250 szót mutat be, érintve többek között az “At home”, “Bedtime”, “Animals” és “My body” témaköröket. A könyv kemény borítású, 20 oldalas board book (kemény lapú könyv Kicsiknek). Az illusztrációja nagyon szép és egyszerű, a borítóját csatoltam képkén.

 

 • Baby’s Very First Lullabies book: 5000.- 56509
lullabies book.jpg

 

Nagyon kedves, lágy zenét raktak ebbe az altató könyvbe, melyet mindenképp ajánlani szeretnék Nektek, hiszen az éneklés a legjobb módja a játékos otthon angolozás “beindításának”! Ebben a könyvben 5 dal szólal meg, melyeket a zenére énekelhetsz neki.

 

 • Baby’s Very First noisy nursery rhymes: 5000.- 54971
babys-very-first-noisy-nurs.jpg

 

Ebből a könyvből már talán több dalt is ismertek, melyek most a színes képeken keresztül még több értelmet nyernek majd. A dalok között találjátok a Hickory, Dickory, Dock’, ‘Humpty Dumpty’, ‘Twinkle, Twinkle Little Star’, ‘Baa Baa Black Sheep’ és ‘Hey Diddle Diddle’ kezdetűeket.

 

 • Baby’s very first noisy book: Things that go: 5000.- 52290
babys-very-first-noisy-things-that-go.jpg

 

A járművek kapcsán ajánlok még egy hangos könyvet, melyben megfigyelhetitek a különböző hangokat, és közben beszélhetsz gyermekednek a színekről is!

 

 • Noisy books Circus: 6500.- 
noisy-circus-2013.jpg

 

Ebben a könyvben a nyáron oly gyakran keresett és látogatott cirkusz témájával ismerkedhettek interaktív módon. A sorozat további témái: https://www.usborne.com/catalogue/series/1~371/noisy-books.aspx

 

 • Pussy cat, pussy cat, where have you been? 6000.- 59622
pussycat.jpg

 

Ez a közismert, klasszikus angol éneknek a feldolgozása, gyönyrű illusztrációkkal, bemutatva Londont, igazi alapmű!

 

 • Fat cat on a mat and other tales, with CD: 8500.- 50923

fatcat.jpg

 

12 mesét tartalmazó mesekönyv CD-vel. Rímelő szöveg, könnyű értelmezés, szuper angol kifejezések! 🙂

 

 • Big book of little stories: 7500.- 56971
big-book-of-little-stories-13.jpg big book of little storied content.jpg

 

Klasszikus történetek, könnyed szöveggel újramondva. 15 történet, köztük Piroska és a farkas és a Három kismalac meséje! A könyvben a kép-szöveg arányainak köszönhetően gördülékenyen haladhattok az olvasással, hiszen a nagy méretű képetkhez csak 1-2 sor szöveg társul oldalanként.

 

 • Lift-the-flap colours: 5000.- 54057
lift-the-flap-colours.jpg lifttheflapcolours inside.jpg

 

Kemény lapú nyitogatós könyv, mely sokkal többet rejt magában a színeknél! Több, mint 60 ablakocska vár kinyitásra, minden oldal más témát érint, így az állatok, járművek, ételek is sorra kerülnek. További címek: https://www.usborne.com/catalogue/series/1~617/lift-the-flap.aspx

 

 • Big book of English Words: 5000.- 55165
big-book-of-english-words-2013.jpg

 

Kemény lapú nagy alakú könyv, mely 1000 szót gyűjt különböző témák köré. Illusztrációja a Tesz-vesz városéra emlékeztet, nagyon igényes és szépen rajzolt képek és figurák.

 • My Reading Library
Special-Offer-MyReadingLibrary-contents-page-001.jpg

 

Erről a fantasztikus összeállításról ódákat tudnék zengeni! MEG IS TESZEM! Kattints és nézd meg a bemutató videót, a teljes címlistát és tudj meg többet a szintezett olvasmányokról, melyek EGY ÉVRE ELLÁTNAK ANGOL MESÉKKEL! 

 

Ezeket a szívből ajánlom Nektek. Izgatottan, sőt, türelmetlenül várom jelentkezésed és nagyon kíváncsi vagyok, mely könyveken akad meg a szemed! Remélem, nagyon gyors leszel és igénybe tudod venni az extra kedvezményeket! Ismét elnézést kérek az idő rövidségért, a Kiadó nagyon rövid határidőt adott a könyvek berendelésére!

Ha még van egy perced, mindenképp nézd végig a TÉLI USBORNE KÖNYVAJÁNLÓT IS! 

Szeretettel,

Petri Barbi

Rhyme Time At Home VIP Club alapító

USBORNE Könyvtündér

Kosár Item Removed. Undo
 • No products in the cart.