Rhyme Time Prémium VIP Program (Kérdésed van? 06 70 611 44 39)2018-05-01T13:08:13+00:00

Itt a várva várt, éves Prémium VIP tagság, kizárólag VIP tagoknak: LIFE-LONG ONLINE PROGRAM! KATTINTS!

(Kérdésed van? 06 70 611 44 39)

Ha részt szeretnél venni ebben az éves nagy kalandban, kattints ide!

Ebben a videóban bemutatom, hogy hogyan épül fel az éves kihívás infócsomagja. Ilyen csomagból lesz még 49, tehát összesen 50 a kihívásban. Nem csak a meséket dolgozzuk fel, de…

 • énekelünk,

 • kézműveskedünk,

 • hisztit kezelünk,

 • egyéb könyveket olvasunk,

 • csodálatos új kifejezéseket tanulunk

 • és ez még nem minden!

Ebben a közös LIVE videóban elég alaposan bemutattuk azt, hogy milyen lesz a VIP Premium kihívás hangulata.

Figyelem! Az adás 1 órás, viszont érdemes rá időt szánnod, hiszen sok mindent megtudhatsz a képzéssel kapcsolatban, ha megnézed. Énekelünk, mesélünk , még 2 szólamban is, és rengeteg tippet adunk.

MINDJÁRT LEJÁR A KEDVEZMÉNYESS JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!

Az egész éves angol kihívás mindössze napi 246 Ft-ba kerül. Hogy mi mindent adunk cserébe?

 • 24/7 rendelkezésre állás,

 • 51 db könyv,

 • 50 módszertani infócsomag,

 • 50 Webinárium,

 • privát konzultáció,

 • extra 5% vásárlói kedvezmény,

 • és örökké elérhető online tartalom.

Szeretnék részt venni az egész éves kihíváson!

“I only referred to the fact that with the help of RT, or, I should rather say, with the immense psychological support of Ancsa, I have overcome my reservation concerning being a teacher of English of my own kids, was able to reason to my husband and persuade him to help, and English has become the natural part of our parenting in 2 months, just like it has always been a natural part of our adult relationships. And the best thing is that I can see that the kids feel the “honesty” in it, because they have accepted our speaking in English double quick! And I am really grateful for this group for every comment, because I learn sth new every day.”

Szűcs Marianna

Mondjuk nem könnyű a saját hiányosságaimmal nap mint nap szembenézni, ehhez kellett a programotok, hogy túl tudjak lépni a saját korlátaimon is, amik minden nap visszaköszönnek, van, hogy az élőben sem tudom teljességgel követni ha angolul beszélsz, de ha lassabban is haladok mint a többiek, vannak sikereink és mindenért kárpótól, hogy Hanna túltesz rajtam, mindez örömteli játék neki és én ebből építkezem, ez egyedül nem ment volna.
Igen és ahogy írod, húzóerő, nemegyszer rajtakapom én is Szabit ahogy Hannával angolul beszél, mégha nagyon kezdő szinten is, de beszél…
Szerintem jó gyakorlásnak nekem is, a fontos infókat meg úgy is magyarul mondod…

Becsei Ildikó

You are amazing! I didn’t expect such a quick answer! Thank you for the explanation! Now I understand more!
This course was my the best decision this year!

Gidofalvy Anett

This is how we celebrated that exactly ONE year passed since we joined the Rhyme Time community and I started the early English acquisition with my kids. We have had such good time, we accomplished 3 challenges (the 4th – Premium – is ongoing ), participated many RT and Jump&Fun classes, learnt around 80-90 (or more, I swear!) rhymes and songs, read plenty of books, prepared many A&Cs projects (which was unimaginable for me previously), had a lot of quality time together. The result -as you may know – : Panka (5yo) speaks fluently in English, Aron (22mo) understands everything (he doesn’t talk yet neither in Hungarian nor in English). I can’t say enough time : thank you for the idea of RT, the support, reassuring words, the friendship and the love my kids and I get from you Ancsa and Barbi!

Juhász Gyöngyvér

Imádlak Titeket! Ti vagytok most a legnagyobb segítségem! Amikor angolozok, elfelejtem a problémákat és a Ti hatásotokra tele vagyok új célokkal, tervekkel! Várom a többi kihívást is! Érzem, hogy ez még csak a kezdet, és óriási hegyeket fogunk együtt megmozgatni! Egyre bátrabb vagyok, még messze a saját elvárasomtól, de látom a célt és a lépcsőfokokat, amiket meg kell másznom! És az a lényeg, hogy tudd hova és hogyan!”

“Annyira imádom, amikor angolul live-ot tartotok mert 100%-ban megértem. Olyan okosnak hiszem magam utána, hogy én ezt megértettem, és ez annyira jó! Persze visszamondani nem tudnám, de már az maga, hogy értem, az fantasztikus élmény.

Szeli-Bognár Nóra

Mi egy kis faluból csatlakoztunk Barbi és Ancsa programjaihoz. Sajnos a foglalkozásokra nem tudunk feljárni, de online olyan anyagokhoz jutottam, amit álmomban nem gondoltam. Eszméletlen lelkesek mindketten, a könyvkínálat és az életkorhoz igazodó könyvajánló egyedülálló, mint ahogy maga az egész munka, amit ők végeznek. Nem csak az anyag, de az időbeosztás is kismama barát. Bármikor elérhetőek, minden kérdésre pillanatok alatt választ kaptam. Nem egész fél év alatt, a most 25 hónapos kisfiammal oda jutottunk, hogy ugyan úgy megért angolul, mint magyarul. Néha megcsípem magam, hogy biztos nem álmodom e. Persze eszméletlen kitartás kell hozzá, és nem kevés befektetett munka az anyukák (apukák) részéről, de még arra is jó, hogy megóvjuk magunkat a totális szellemi leépüléstől gyes alatt. Mi már nem tudjuk elképzelni, hogy ne legyen a mindennapjaink része az otthoni játékos nyelvátadás RT módszerrel. Barbi és Ancsa forever!

Őrsy Anett

Ez a Doctor Foster könyv éppen a My First Library könyvcsomagból, de csak azért ez, mert csak egy képet tudok betenni egyszerre így szűkítenem kellett az 50 könyvből és ez tök cuki kép. A Dog diary a másik nagy kedvenc, de még nem olvastuk mindet. Nem titkoltan, ezt eredetileg sokkal inkább magamnak vettem, mert azt gondoltam, hogy ezzel hamarabb tudok majd megtanulni angolul és mire Alina a “miért?” “mi ez?” stb korszakába lép, én megtanulok ebből kifejezéseket, szavakat, de az a helyzet, hogy mindig együtt kell olvasni és Ő gyorsabban fejlődik, mint én. Úgyhogy nem sokára Ő olvassa és tanítja nekem.  Rövid, egyszerű, némelyik vicces, némelyik tanulságos, van ami picit undi, van, ami picit ijesztő (mármint nekem, mert én nem bírom a vámpír storykat, Alinát nem zavarta), de mindegyik szórakoztató és nagyon jól lehet belőle tanulni. Tök jó kis kifejezések is vannak benne. A végén meg a teszt nagyszerű ötlet. Mind a gyereknek mind nekem hasznos. Simán megérte az árát.

Siklósi Mariann

Ezt az egyéves online kihívást kizárólag rutinos VIP tagoknak keltettük életre.

Úgy alkottuk meg a teljes folyamatot, hogy abban segítsünk Téged, hogy BÁRMILYEN FENNÁLLÓ NEHEZÍTŐ KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT el tudd végezni gyermekeddel a képzést és nagyon sokat tudjatok fejődni a kétnyelvű nevelésben egy év alatt.

Akkor is, ha:

 • Más kihívásainkban is részt veszel.

 • A kicsi már közösségbe jár, ezért kevesebb időt tudtok együtt tölteni.

 • Elkezdtél dolgozni.

 • Több gyermekkel szeretnél egyszerre foglalkozni, akár különböző korosztályból, különböző nyelvtudással.

 • Saját ötletek híján vagy, vagy túl sokat ötletelsz és nem tudsz dönteni, mit próbálj ki.

Minden héten választunk 1-1 könyvet a My First Reading Library 50 db könyve közül.

The perfect selection to guide children through the first steps of reading – and there are 50 books to choose from!

The first 22 books are taken from Usborne Very First Reading and include the phonics methods used in schools.

The next 12 books are taken from Usborne First Reading Level One. These delightful short stories are for children who are starting to enjoy reading for themselves.

The last 16 books are taken from Usborne Very First Reading Level Two and are perfect for building reading confidence.

És (szinte) mindennel, amit a többi kihívásunkban szerettek, megspékeljük a módszertanát. Számíthatsz például:

 • Zárt LIVE webináriumokra.

 • #howtosay segítségre.

 • A mesék hangos felolvasására és fordítására (ezek legfőképp téged segítenek).

 • Mesénként 7 kifejezés átültetésére a baba angol gyakorlatban.

 • A témához kapcsolódó dalokra, kézműves ötletekre.

 • Könyvajánlókra.

 • Témafelelősökre, akik megszínesítik a heti topikot.

 • Privát konzultációs lehetőségre.

 • Folyamatos segítségnyújtásra és élménybeszámolóra (igen, a kudarcokat is megosztjuk veled, mint eddig is).

 • A tőlünk megszokott odafigyelésre , támogatásra, szeretetre.

Maradt még kérdésed? Tedd fel bátran emailben vagy jelenlegi VIP csoportodban! Egyébként pedig jelentkezz alább!

Azt mondtam már, hogy, ha a kihívást teljesíted, az 50 db-os minikönyvtár jelenlegi árát (20.000 Ft-ot) újabb könyvekre vásárolhatod le?! Ez aztán a jutalom!

FIGYELEM! 20 főben maximalizáltuk a jelentkezést. Szerinted hány helyünk maradt már csak?! Súgok, nagyon kevés! Jelentkezz azonnal!

Április 10. éjfélkor lejár  kedvezményes jelentkezési lehetőség!!! Jelentkezz most!

FIGYELEM! Semmilyen kupon nem váltható be pluszban!

Kosár Item Removed. Undo
 • No products in the cart.