Ha részt szeretnél venni ebben az éves nagy kalandban, kattints ide!

Ebben a videóban bemutatom, hogy hogyan épül fel az éves kihívás infócsomagja. Ilyen csomagból lesz még 49, tehát összesen 50 a kihívásban. Nem csak a meséket dolgozzuk fel, de…

 • énekelünk,

 • kézműveskedünk,

 • hisztit kezelünk,

 • egyéb könyveket olvasunk,

 • csodálatos új kifejezéseket tanulunk

 • és ez még nem minden!

Ebben a közös LIVE videóban elég alaposan bemutattuk azt, hogy milyen lesz a VIP Premium kihívás hangulata.

Figyelem! Az adás 1 órás, viszont érdemes rá időt szánnod, hiszen sok mindent megtudhatsz a képzéssel kapcsolatban, ha megnézed. Énekelünk, mesélünk , még 2 szólamban is, és rengeteg tippet adunk.

MINDJÁRT LEJÁR A KEDVEZMÉNYESS JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!

Csak nap 246 Ft befektetés és életreszóló nyereség!

Az egész éves angol kihívás mindössze napi 246 Ft-ba kerül. Hogy mi mindent adunk cserébe?

 • 24/7 rendelkezésre állás 365 napon keresztül,

 • 51 db, szakértők által írt angol mesekönyv,

 • 50 módszertani infócsomag,

 • 50 LIVE webinárium, ahol bármit kérdezhetsz, amit szeretnél,

 • 120 perc privát konzultáció csak a Te problémáidról,

 • 5% extra vásárlói kedvezmény a bookfairy.hu könyváruházban,

 • és örökké elérhető interaktív online tananyag.

Ez a Doctor Foster könyv éppen a My First Library könyvcsomagból, de csak azért ez, mert csak egy képet tudok betenni egyszerre így szűkítenem kellett az 50 könyvből és ez tök cuki kép. A Dog diary a másik nagy kedvenc, de még nem olvastuk mindet. Nem titkoltan, ezt eredetileg sokkal inkább magamnak vettem, mert azt gondoltam, hogy ezzel hamarabb tudok majd megtanulni angolul és mire Alina a “miért?” “mi ez?” stb korszakába lép, én megtanulok ebből kifejezéseket, szavakat, de az a helyzet, hogy mindig együtt kell olvasni és Ő gyorsabban fejlődik, mint én. Úgyhogy nem sokára Ő olvassa és tanítja nekem.  Rövid, egyszerű, némelyik vicces, némelyik tanulságos, van ami picit undi, van, ami picit ijesztő (mármint nekem, mert én nem bírom a vámpír storykat, Alinát nem zavarta), de mindegyik szórakoztató és nagyon jól lehet belőle tanulni. Tök jó kis kifejezések is vannak benne. A végén meg a teszt nagyszerű ötlet. Mind a gyereknek mind nekem hasznos. Simán megérte az árát.

Siklósi Mariann

FONTOS KÉRDÉSEK:

Az én 3 évesem még ugye távol áll ettől.

A My First Reading Library számunkra, magyarok számára már a Phonics módszer miatt csodálatos. Egy igazi csodafegyver!

Mi, akiknek nem anyanyelve az angol, ennek a tökéletesen megalkotott sorozatnak a segítségével megismertethetjük a gyermekeinket az összes angol hangzóval, pontosan úgy, ahogy azt az angol gyerekekkel teszik.

Persze, szuper lesz majd akkor is, amikor olvasni tanultok, “in the long run”, de alapvetően mi a hangzók begyakorlására és a változatos, szellemes ismétlések elsajátítására használjuk

Az egyéves program, amiben részt veszel, 51 db könyvvel, 50 szövegértést fejlesztő teszttel, 200+ videóval, 50 témával, 50, a gyerekek nyelvén írt természettudományos modullal, 100+ dallal és 50+ extra történettel valóban sokat ér. Értékét a belefektetett munka, az azzal nyerhető tudás, könyve és a segédanyagok figyelembevételével kiszámoltuk és megállapítottuk, hogy összesen 489.960 Ft-ot ér. Azonban mi nem kérjük, hogy ezt mind fizesd ki, sőt! VIP tagként ennek mindössze 18% fizeted ki.

Tudod mennyit költesz így otthoni angolozásokra? Nagyon kemény, napi 245 Ft-ot! És ebben már a könyvek is benne vannak! Van magatokra 245 Ft-od naponta? Van kevesebb, mint 1 gombóc fagyi ára arra, hogy életreszóló élményeket szerezzetek és úgy beépítsd az angolt a kicsid (és az egész család) fejébe, hogy az egy év végére a tudásotok megtöbbszöröződjön és valódi párbeszédek alakulhassanak ki közöttetek angolul?

Ráadásul, az 52 hét végeztével az 50 db-os minikönyvtár árát is levásárolhatod (ha a Premium Program keretében veszed meg a könyveket), tehát kb 205 Ft körül költesz így egy nap, ha visszaosztod.

Egyébként, szerinted kapnál 51 db, eredeti angol, szakértők által megírt, mégis kisgyermekek számára élvezhető könyvet ennyiért?! Pláne a helyes kiejtéssel, ellenőrző feladatokkal együtt?!

Annyira sok anyag van ebben a kihívásban (is), hogy előfordulhat, hogy nem tudod 100%-ra teljesíteni.

De ez nem gond, örökre ott vannak az infócsomagok, (ahogy a DUMAngolnál is), sőt, lehetőség van a tanfolyamot újra elvégezni később, amikor másik szinten álltok. Akkor is mást lehet kihozni, megélni, hasznosítani belőle.

És igen, a motort berúgni és GPS-ként funkcionálni legalább annyit ér, mint a program tudásanyaaga!

Személyes konzik egyébként a Premium Programban is vannak és heti 1 webinárium, ahol minden, a héten felmerült kérdésre válaszolunk. A modulokat pedig úgy találtuk ki, h munka mellett is menjen azok elvégzése.

Ha te szereted a könyveket, nem tudom elképzelni a gyermekedről, hogy ő ne imádná őket. 

És a titok az, hogy a könyvek olvasása csak egyetlen szelete a nagy tortának. Rengeteg időt és stresszt spórolsz magadnak, magatoknak, ha ez alapján angoloztok.

Nem kell dalokat vagy kifejezéseket keresgélni, nem leszel bizonytalan, hogy jót mondasz-e, jól mondod-e, hiszen, ami nincs az infócsomagokban, arra is 0-24-ben rákérdezhetsz és azonnal kapod a választ.

A legkisebb élvezi a meséket, a középső imád énekelni, a legnagyobb nagyon szeret kreatívkodni, így mindegyikkel lehetett találni valami olyat, amit élvez. Nekünk úgy működött , hogy egyszerre egy gyerekkel foglalkoztam… így nem haladtunk olyan gyorsan, viszont amiket csináltunk, azt nagyon élveztük, és örök emlék, és sokat emlegetjük még most is. Éneklik a dalokat, és akarják a kedvenc könyveket.

Ez a kihívás megéri az árát, csak rajtunk múlik, mennyit hasznosítunk belőle, Barbi és Ancsa mindent megtesznek, hogy a „szájunk íze szerint” menjen a program.

Csepreghy Annamária
Imádlak Titeket! Ti vagytok most a legnagyobb segítségem! Amikor angolozok, elfelejtem a problémákat és a Ti hatásotokra tele vagyok új célokkal, tervekkel! Várom a többi kihívást is! Érzem, hogy ez még csak a kezdet, és óriási hegyeket fogunk együtt megmozgatni! Egyre bátrabb vagyok, még messze a saját elvárasomtól, de látom a célt és a lépcsőfokokat, amiket meg kell másznom! És az a lényeg, hogy tudd hova és hogyan!
Annyira imádom, amikor angolul live-ot tartotok mert 100%-ban megértem. Olyan okosnak hiszem magam utána, hogy én ezt megértettem, és ez annyira jó! Persze visszamondani nem tudnám, de már az maga, hogy értem, az fantasztikus élmény.
Szeli-Bognár Nóra

Ezt az egyéves online kihívást kizárólag rutinos VIP tagoknak keltettük életre.

Úgy alkottuk meg a teljes folyamatot, hogy abban segítsünk Téged, hogy BÁRMILYEN FENNÁLLÓ NEHEZÍTŐ KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT el tudd végezni gyermekeddel a képzést és nagyon sokat tudjatok fejődni a kétnyelvű nevelésben egy év alatt.

Akkor is, ha:

 • Más kihívásainkban is részt veszel.

 • A kicsi már közösségbe jár, ezért kevesebb időt tudtok együtt tölteni.

 • Elkezdtél dolgozni.

 • Több gyermekkel szeretnél egyszerre foglalkozni, akár különböző korosztályból, különböző nyelvtudással.

 • Saját ötletek híján vagy, vagy túl sokat ötletelsz és nem tudsz dönteni, mit próbálj ki.

I only referred to the fact that with the help of RT, or, I should rather say, with the immense psychological support of Ancsa, I have overcome my reservation concerning being a teacher of English of my own kids, was able to reason to my husband and persuade him to help, and English has become the natural part of our parenting in 2 months, just like it has always been a natural part of our adult relationships. And the best thing is that I can see that the kids feel the “honesty” in it, because they have accepted our speaking in English double quick! And I am really grateful for this group for every comment, because I learn sth new every day.

Szűcs Marianna

Mondjuk nem könnyű a saját hiányosságaimmal nap mint nap szembenézni, ehhez kellett a programotok, hogy túl tudjak lépni a saját korlátaimon is, amik minden nap visszaköszönnek, van, hogy az élőben sem tudom teljességgel követni ha angolul beszélsz, de ha lassabban is haladok mint a többiek, vannak sikereink és mindenért kárpótól, hogy Hanna túltesz rajtam, mindez örömteli játék neki és én ebből építkezem, ez egyedül nem ment volna.
Igen és ahogy írod, húzóerő, nemegyszer rajtakapom én is Szabit ahogy Hannával angolul beszél, mégha nagyon kezdő szinten is, de beszél…
Szerintem jó gyakorlásnak nekem is, a fontos infókat meg úgy is magyarul mondod…

Becsei Ildikó

LIFE-LONG PREMIUM VIP PROGRAM EGY ÖSSZEGBEN

89990HUF
 • 489 960 Ft helyett
 • 82% kedvezmény
 • 399.970 Ft megtakarítás
 • mindössze napi 246 Ft ráfordítás

LIFE-LONG PREMIUM VIP PROGRAM 4 RÉSZLETBEN

4x34990HUF
 • 489 960 Ft helyett
 • 71% kedvezmény
 • 350.000 Ft megtakarítás
 • mindössze napi 384 Ft ráfordítás

LIFE-LONG PREMIUM VIP PROGRAM 12 RÉSZLETBEN

12x14990HUF
 • 489 960 Ft helyett
 • 64% kedvezmény
 • 310.080 Ft megtakarítás
 • mindössze napi 293 Ft ráfordítás

You are amazing! I didn’t expect such a quick answer! Thank you for the explanation! Now I understand more!
This course was my the best decision this year!

Gidofalvy Anett

This is how we celebrated that exactly ONE year passed since we joined the Rhyme Time community and I started the early English acquisition with my kids. We have had such good time, we accomplished 3 challenges (the 4th – Premium – is ongoing ), participated many RT and Jump&Fun classes, learnt around 80-90 (or more, I swear!) rhymes and songs, read plenty of books, prepared many A&Cs projects (which was unimaginable for me previously), had a lot of quality time together. The result -as you may know – : Panka (5yo) speaks fluently in English, Aron (22mo) understands everything (he doesn’t talk yet neither in Hungarian nor in English). I can’t say enough time : thank you for the idea of RT, the support, reassuring words, the friendship and the love my kids and I get from you Ancsa and Barbi!

Juhász Gyöngyvér

Minden héten választunk 1-1 könyvet a My First Reading Library 50 db könyve közül.

A szintezett olvasmányok felosztása a következő:

 • Az első 22 könyv az “Usborne Very First Reading” szintű olvasmányokat tartalmazza, amelyek szakértők által, a phonics módszer szerint íródtak. Ez az a módszer egyébként, amivel már 3-4 évesen az angol kisgyerekek elkezdenek ismerkedni az angol hangzókkal, szavakkal, szóösszetételekkel.

 • A következő 12 könyv az “Usborne First Reading Level One” szintjére kalauzol el benneteket. Ezek az izgalmas, rövid történetek, novellák azoknak a gyermekeknek íródtak, akik már a kicsit komplikáltabb szövegeket is értik, vagy esetleg saját maguk szeretnének teljesen egyedül olvasni.

 • Az utolsó 16 könyv pedig az “Usborne Very First Reading Level Two” szinten íródott, és tökéletesek arra, hogy mind a szóbeli kommunikációban, mind az olvasáskészségben önbizalmat építsenek gyermeked számára.

Minden könyvben beszédes, vidám, színes illusztrációk találhatók, illetve minden köny végén több, szövegértést és szóbeli kommunikációt segítő feladatot találsz.

A feladatok eredetileg olvasni tanuló gyermekeknek készültek, ám a módszertanunk segítségével akár 2 éves gyereknek is jó alapot adhatnak arra, hogy otthon gyakoroljátok az angolt.

Szinte minden héten választunk egy kézműves ötletet a 365 Thing to Make and Do könyvből.

Foglalkoztató az év mind a 365 napjára, a megszokott Usborne minőségben!

Készítsetek kollázst vagy zászlóból füzért stb., ebben a könyvben minden feladathoz részletes leírást találtok.

És (szinte) mindennel, amit a többi kihívásunkban szerettek, megspékeljük a módszertanát. Számíthatsz például:

 • Zárt LIVE webináriumokra.

 • #howtosay segítségre.

 • A mesék hangos felolvasására és fordítására (ezek legfőképp téged segítenek).

 • Mesénként 7 kifejezés átültetésére a baba angol gyakorlatban.

 • A témához kapcsolódó dalokra, kézműves ötletekre.

 • Könyvajánlókra.

 • Témafelelősökre, akik megszínesítik a heti topikot.

 • Privát konzultációs lehetőségre.

 • Folyamatos segítségnyújtásra és élménybeszámolóra (igen, a kudarcokat is megosztjuk veled, mint eddig is).

 • A tőlünk megszokott odafigyelésre , támogatásra, szeretetre.

Maradt még kérdésed? Tedd fel bátran emailben vagy jelenlegi VIP csoportodban! Egyébként pedig jelentkezz alább!

Azt mondtam már, hogy, ha a kihívást teljesíted, az 50 db-os minikönyvtár jelenlegi árát (20.000 Ft-ot) újabb könyvekre vásárolhatod le?! Ez aztán a jutalom!

FIGYELEM! 20 főben maximalizáltuk a jelentkezést. Szerinted hány helyünk maradt már csak?! Súgok, nagyon kevés! Jelentkezz azonnal!

Hamarosan lejár kedvezményes jelentkezési lehetőség!!! Jelentkezz most!

FIGYELEM! Semmilyen kupon nem váltható be pluszban!

Mi egy kis faluból csatlakoztunk Barbi és Ancsa programjaihoz. Sajnos a foglalkozásokra nem tudunk feljárni, de online olyan anyagokhoz jutottam, amit álmomban nem gondoltam. Eszméletlen lelkesek mindketten, a könyvkínálat és az életkorhoz igazodó könyvajánló egyedülálló, mint ahogy maga az egész munka, amit ők végeznek. Nem csak az anyag, de az időbeosztás is kismama barát. Bármikor elérhetőek, minden kérdésre pillanatok alatt választ kaptam. Nem egész fél év alatt, a most 25 hónapos kisfiammal oda jutottunk, hogy ugyan úgy megért angolul, mint magyarul. Néha megcsípem magam, hogy biztos nem álmodom e. Persze eszméletlen kitartás kell hozzá, és nem kevés befektetett munka az anyukák (apukák) részéről, de még arra is jó, hogy megóvjuk magunkat a totális szellemi leépüléstől gyes alatt. Mi már nem tudjuk elképzelni, hogy ne legyen a mindennapjaink része az otthoni játékos nyelvátadás RT módszerrel. Barbi és Ancsa forever!

Őrsy Anett