Szeretnéd, ha gyermeked értené és használná az angolt? Mutatom, hogyan!

Angolozzatok otthon játszva, a magyar babáknak kifejlesztett Rhyme Time At Home módszer szerint, mely bizonyítottan működik! Szeretettel vár a Nagy Mesemondó Kihívás!

14 hónapos kisfiammal kicsit félve vágtam bele a kihívásba, hiszen azt gondoltam, nem fogja érteni a meséket, és nem fogja érdekelni a könyv. Szerencsére nem így történt!

Barbi útmutatásai alapján hétről hétre sikerült naponta többször is elolvasnunk a meséket ebből a csodásan illusztrált, aranyos nyelvezetű mesekönyvből. Minden héten alig vártam, hogy érkezzen a következő módszertani email Barbitól, és újabb videók arról, Ő és Ancsa hogyan meséli a történeteket saját kisgyerekeinek.

Számtalan jobbnál jobb ötlet érkezett a VIP FB-csoporton keresztül a témafelelősöktől is, miközben Barbi is ontotta a remek feladatokat és hogy hogyan lehet a babák számára élvezetessé tenni a “nyelvelsajátítást”.

A kihívásnak már réges rég vége, de kisfiam mind a mai napig esti meseként követeli a Cow takes a bow történeteit, mi több, napközben is folyamatosan idéz a mesékből!

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!”

Móni, Budakalász

A Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadási módszer egyedi módszertannal kidolgozott, 12 hetes, játékos online baba angol programja, melyben

 • 6 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvvel dolgozunk,
 • Tökéletes brit angol kiejtést sajátíthatunk el a CD-s hanganyagnak köszönhetően,
 • Legalább 180 hasznos angol szót és kifejezést sajátítunk el,
 • 25 új, a nyelvelsajátítást segítő angol gyerekdalt tanulhatunk meg,
 • Megtanulhatjuk a játékos baba-mama angol nyelvátadásban úttörő Rhyme Time-módszert, amely segítségével az otthoni angolozás magasabb szintre tud lépni,
 • Kényelmesen, az otthon nyugalmában, 24/7 szakmai segítséggel,
 • Egy fantasztikus mamikból álló VIP közösséggel,
 • Folyamatos motivációval, angolozásra ösztönzéssel,
 • Anyakímélő üzemmódban,
 • Negyedéven keresztül, AKÁR EGÉSZ CSALÁDODDAL EGYÜTT.

Lejjebb részletesebb infókat is találsz! Ha további kérdésed van, írj a barbi@rhymetime.hu email címre!

KEZDÉS: 2019. MÁJUS 13.

Elképesztőek vagytok, nagyon inspirálóak, ötletgazdagok, pozitívak. És bárcsak győzném feldolgozni azt a sok tartalmat, amit adtok, komolyan! Tükröt adtatok a kezembe, és én szeretnék fejlődni, és most mar a családomért teszem!

Gabi

Angolul már tudni fognak a lányok, és azt nem fogom elfelejteni, hogy Ti motiváltatok. És Téged is és Barbit is maximálisan tisztellek azért, amit nap mint nap csináltok, azt meg főleg, ahogy csináljátok. Nagyon jó, hogy nem teljesítménykényszer van, hanem élménytanulás. Na, ez a lényeg!

Vera

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!

Móni

A kihívás alatt sok új dolgot tanultunk, izgalmasak voltak a történetekhez kapcsolódó témák, dalok. Nagyon élveztem.

Erika

Imádtam a heti e-mailjeidet, Barbi! Kedvesek, bátorítóak, profi ötletekkel! Amikor 1-2 napot késett az email, már türelmetlenül nyitogattam a postaládámat. 🙂 Köszi!

Mónika

Mit adott számomra a kihívás? Magabiztosságot, hogy a korai nyelvtanulás elengedhetetlen, és azt a tudatot, hogy az alapokat – segítséggel – én is meg tudom tanulni a lányokkal.

Veronika

A kislányom többször elővette a könyvet, jelezve, hogy olvassak neki belőle. Többször is meghallgatott egy-egy mesét és nagyon tetszett neki, aktívan végigmutogatta a lapokat.

Olga

Top 25 kedvenc angol dal és mondóka

A közös dalolás nem csak a nyelvelsajátítást, de a kötődést is erősíti! >>

Nem tudod, melyik dalt válaszd a sok közül?

Segítünk Neked  elsajátítani a legszuperebb “nursery rhyme”-okat, amik valószínűleg kimaradtak a gyermekkorodból, hiszen Téged még nem kétnyelvűnek neveltek.

Egyszerű de nagyszerű angol játékötletek

Játszva gyakorolhatjátok az angolt gyermekeddel. Angol=örömforrás. >>

A Rhyme Time módszer sikerének titka a játékosság és következetesség

Heti játéktippjeink, módszertani tanácsaink és az élménynapló segítenek Nektek a rendszeres angol játszásban. A témafelelős rendszer minden nap új színt visz az angolba.

180 hasznos angol szó és kifejezés, 6 verses meséből

Díjnyertes brit gyerekkönyveket használunk útmutatóul. >>

Az Usborne Olvasásra Nevelés Programjának követei vagyunk

A közös olvasás élménye serkenti a gyerekek képi látásmódját, képzelőerejét és nyelvértését is. A  grafikákban visszaköszön a gyermek szemével nézett világ.

Garantáltan helyes angol kiejtés

Félsz, hogy magyaros az akcentusod? Most javíthatsz rajta! A szép kiejtést is fejlesztjük a kihívás során. >>

Nem számít, ha rossz a kiejtésed, vagy bizonytalan vagy!

Az autentikus angol mesék segítségével a szövegértésetek fejlődik, a tökéletes brit angol kiejtést pedig a CD-s hanganyagnak köszönhetően sajátíthatjátok el.

“Rengeteget adott a Kihívás, Livi (10) lazán társalog angolul, a verses mesék segítségével rengeteg kifejezést elsajátított, jobban mer angolul megszólalni mások előtt is, kezdeményez beszélgetést!!! Lulukám pedig… hát neki a dalok, mondókák a kedvencei, emellett kívülről fújja a meséket, örökké hálás leszek ezekért a csodákért, Barbi!” – Annamária, Budapest

Te emlékszel még, milyen élmény volt számodra a nyelvtanulás? Stresszes? Magolós? Megszégyenítő?

És vajon mennyire volt/van bátorságod megszólalni idegen nyelven?

Szeretnéd, hogy gyermeked jobban, szívesebben és bátrabban beszéljen angolul, mint Te?

Mondjuk úgy mint ezek a kislányok a videóban? ==>

Ezt a tündéri angol nyelvű mesevideót a negyedéves Nagy Angol Mesemondó Kihívásban részt vevő egyik család készítette, a gyerekek 2,5 és 10,5 évesek. A kihívás egyik verses meséjét filmesítették meg. Nézd meg a videót, ha van 3 perced! Te is szeretnéd, hogy gyerekeid ilyen önfeledten játsszanak és beszéljenek angolul?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy, ha most “résen vagy” és játékos formában megismerteted gyermekeddel az angol nyelvet, nem csak, hogy garantáltan pozitív élménnyé teszed számára a nyelvtanulást (amit kis gyermekeknél még nyelvelsajátításnak hívunk), de hozzásegíted őt a sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez?

“Mikor belevágtunk ebbe a kihívásba, kicsit aggódtam, hogy lesz-e rá elég időm (egy 3 éves és egy 10 hónapos nagyon eltérő igényei mellett)… De belevágtunk. Most már a magyar mese után mindig mondja Boti, hogy angolul is olvassuk el. Már úgy szaladgál a játszótéren, hogy azt kiabálja “bee buzzes home” vagy “cow takes a bow”… És ma, mikor angolul megkérdeztem, hogy hol a csiga, rámutatott a csigára!” Zsófi

Miből áll a Nagy Angol Mesemondó Kihívás?

 • 6 db autentikus angol verses állatmese, mókás illusztrációkkal, képességfejlesztő szakértők tollából, több korosztálynak ideális tartalommal, 1 elnyűhetetlen kötetben (Cow takes a bow and other tales).

 • 5 db, a szövegértést ellenőrző és a kiejtést fejlesztő játékos feladatsor a játékos baba-mama angol nyelvátadás megkönnyítéséhez, melyek a mesékhez kapcsolódnak és újra és újra elvégezhetők, feldarabolhatók, kiszínezhetők, mivel pdf formátumban is megkapjátok.

 • A 6 db mese hanganyagát tartalmazó CD, anyanyelvi mesélővel, amitől igazán anyakímélő üzemmódba kapcsolhatsz, hiszen nem neked kell mesélned, de akár a Te kiejtésedet is fejleszti.
 • 1 db dr. Hasznos Andrea: Baba angol című könyv elektronikus formában, ami a kétnyelvű nevelés alfája és omegája, elméleti és gyakorlati képzést is nyújt a játékos baba-mama angol nyelvelsajátításhoz Nektek, szülőknek.

 • 1 db dr. Hasznos Andrea Baba-mama digitális szótár (15 oldalas, a4 méretű pdf fájl).
 • 1 db Rongálás-biztos, vízálló, homokálló, elszakíthatatlan, elnyűhetetlen, környezetbarát és környezettudatos, pontösszekötést, vonalvezetést és tollhasználatot gyakoroltató, látványos feladatlap, mely letörölhető így újra és újra használható és élvezhető játékos készségfejlesztő, címe: Wipe-Clean First Pen Control.
 • 1 db imádnivaló, 14 népszerű angol gyerekdalt matricák segítségével feldolgozó és elmélyítő First Sticker Book Nursery Rhymes (a dalokat megtanítom Neked a program során).
 • 1 db autentikus angol úti mesekönyv, mely szellemes, rövid, látványosan illusztrált és nagyon praktikus, mert épp elfér a táskádba, és gyermeked életkorának megfelelő témát dolgoz fel.
 • 12 heti, vagyis negyedéves Rhyme Time At Home VIP Club tagság.
 • 12 db, egyszerű, otthon (vagy bárhol máshol) elvégezhető, a játékos angolozást segítő, Rhyme Time módszertani anyag és élménynapló, mely rendszeresen emailben érkezik és kinyomtathatod. Nem csak a tippek miatt fontos! Nem titkolt célja az is, hogy motiváljalak és rendszeresen angolozásra bírjalak, ami kulcsfontosságú a játékos baba-mama angol nyelvátadáshoz és az életre szóló eredményhez.

 • Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás tőlem, azaz Petri Barbi Rhyme Time Zenebölcsi és Rhyme Time At Home VIP Club alapítótól és Uborne angol gyerekkönyv-tanácsadótól.
 • 30 perc egyéni skype tanácsadás a kihívással és az otthoni angolozással kapcsolatban, amit akár több részletben is felhasználhatsz (Petri Barbitól, a program vezetőjétől, vagyis tőlem.
 • 1 db személyreszabott angol készségfejlesztő autentikus gyerekkönyvajánló elkészítése gyermekeidnek, értéke 5.990 Ft.
 • A kétnyelvű nevelésről szóló publikációk, tudományos kutatások folyamatos megosztása Veled.
 • A VIP tagság ideje alatt 5% extra kedvezmény a bookfairy.hu Usborne kiadványaiból és a programokból.
 • Ingyenes kiszállítás.

“Mi jelentkeztünk a következő kihívásra is, de ez nem pár hét, ez, amit itt magunkba szívunk ez elkíséri Istit nagyon sokáig. Mellékes hatása, hogy ha alszik Isti és a szaladó életünk megengedi minden nap hallgatok angolul én is előadásokat. Régen jól beszéltem, jól ment, de évek óta nem használtam a nyelvet, szóval köszönöm, rám is jó hatással van. Köszi, jó munkát/mókázást mindenkinek!” – Barbi

Elképesztőek vagytok, nagyon inspirálóak, ötletgazdagok, pozitívak. És bárcsak győzném feldolgozni azt a sok tartalmat, amit adtok, komolyan! Tükröt adtatok a kezembe, és én szeretnék fejlődni, és most mar a családomért teszem!

Gabi

Angolul már tudni fognak a lányok, és azt nem fogom elfelejteni, hogy Ti motiváltatok. És Téged is és Barbit is maximálisan tisztellek azért, amit nap mint nap csináltok, azt meg főleg, ahogy csináljátok. Nagyon jó, hogy nem teljesítménykényszer van, hanem élménytanulás. Na, ez a lényeg!

Vera

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!

Móni

A kihívás alatt sok új dolgot tanultunk, izgalmasak voltak a történetekhez kapcsolódó témák, dalok. Nagyon élveztem.

Erika

Imádtam a heti e-mailjeidet, Barbi! Kedvesek, bátorítóak, profi ötletekkel! Amikor 1-2 napot késett az email, már türelmetlenül nyitogattam a postaládámat. 🙂 Köszi!

Mónika

Mit adott számomra a kihívás? Magabiztosságot, hogy a korai nyelvtanulás elengedhetetlen, és azt a tudatot, hogy az alapokat – segítséggel – én is meg tudom tanulni a lányokkal.

Veronika

A kislányom többször elővette a könyvet, jelezve, hogy olvassak neki belőle. Többször is meghallgatott egy-egy mesét és nagyon tetszett neki, aktívan végigmutogatta a lapokat.

Olga

Bővebben a Rhyme Time módszer és a Kihívás előnyeiről

Kihívásunk sok mindenben különleges, de álljon itt 8 pont, ami garantálja sikerességét!

1. Egy  olyan, 6 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvre épít, ami garantálja, hogy  HIBÁTLAN, JÓL CSENGŐ ANGOL MONDATOKATadsz át gyermekeid részére,

2. CD-s hanganyagot biztosítok a 6 meséhez, ami elősegíti gyermekeid ✓ TÖKÉLETES ANGOL KIEJTÉSÉT anélkül, hogy meg kelljen szólalnod, persze, jobb, ha megszólalsz, hiszen azzal

3. ✓ TE IS NAPONTA TÖBBSZÖR GYAKOROLSZ és fejlődsz! NEM LESZ CIKI az angol Neked sem!

4. Gyermekeid  ANGOL SZÖVEGÉRTÉSE BIZTOSAN FEJLŐDIK, hiszen a mesék szellemes, “szájba rágós” illusztrációi segítik a mondatok értését és újra-és újra meg lehet hallgatni a 12 perces mese CD-t;

5. A program akár ✓ TÖBB KOROSZTÁLYT IS LEKÖT EGYSZERRE, és egy kis szusszanáshoz jutsz, ezt nevezem én ANYAKÍMÉLŐ ÜZEMMÓDNAK.

6. Az általam kidolgozott módszertan, valamint a VIP klubtagoknak járó figyelmem és Nekik szánt tippjeim ✓ HÉTRŐL-HÉTRE, SŐT, NAPRÓL-NAPRA MOTIVÁLNAK TÉGED AZ OTTHONI ANGOLOZÁSBAN.

7. A módszertani anyagokon kívül ✓ MANKÓT KAPSZ KEZEDBE A MINDENNAPOS ANYA-GYEREK ANGOL PÁRBESZÉDEKHEZ (Hogy mondják pl., Hogy bibis az ujjad?!, Te tudod?) baba angol szakkönyv, szótár és a témába vágó cikkek ismertetésével.

8. Legalább ✓ 25 új, a nyelvelsajátítást fejlesztő angol gyerekdalt és ✓ 180 hasznos angol szót és kifejezést SAJÁTÍTOTOK EL KÖNNYEDÉN A KIHÍVÁS VÉGÉRE! (Saccold meg, szerinted most mennyit tudtok?!)

Ha jelentkezel forradalmian új, magyar családoknak kifejlesztett Nagy Angol Mesemondó Kihívásunkra, megtudhatod mindezeket és negyedévre biztosítod magatoknak az ideális játékos otthoni angolozás tárgyi és tudásbeli feltételeit.

Találós kérdés: Fejleszti a gyerek képzelőerejét, növeli a szókincsét és boldogsággal tölti meg a szívét. Mi az?

A MESE!!!

A közös meseolvasás élménye serkenti a gyerekek képi látásmódját, képzelőerejét és nyelvértését is. FIGYELEM! Bármilyen nyelv értését és elsajátítását, amivel 7 éves kora előtt találkozik.

„A mese tulajdonképpen a gyermek szemével nézett világ.” – mondja Kádár Annamária, mesepszichológus.

Ezért is épül mesékre, pontosabban verses állatos mesékre (na, kinek a gyereke NEM IMÁDJA az állatokat?!) a Rhyme Time módszer és ezzel együtt a Nagy Angol Mesemondó Kihívás. A programban használt könyv címe: Cow takes a bow and other tales és az apró bogaraktól a hatalmas oroszlánig minden egyes szereplőjét megszeretjük.

A mesék felolvasásához szükséges szép kiejtés elsajátítása pofonegyszerű, hiszen a mesekönyvhöz egy CD is tartozik. TIPP: Hallgasd meg sokszor a CD-t és olvass Te a kicsinek, mivel az élő beszédre, és főleg Anya mindennél szebben csengő hangjára figyel leginkább egy gyermek, és az egészen fiatalon hallottak „beleégnek” a memóriájába.

A Rhyme Time módszer szerint a rímelő mondókák és dalok elengedhetetlenek az angol nyelvelsajátításhoz. Ezért is ismerkedünk meg közelebbről legalább 25 gyerekdallal – és nem mellesleg minimum 180 hasznos kifejezéssel – a 12 hét alatt. 14 „nursery rhyme” játékos elsajátításához és elmélyítéséhez segítségünkre lesz egy fantasztikus matricás könyv. Az ebben található rigmusokat gyermeked könnyen megérti és meg is tudja tanulni, ami az emlékezőtehetségét is fejleszti.

TUDTAD? Nemcsak a beszédfejlesztésben játszanak szerepet a mondókák, de a hozzájuk társuló simogatás, szeretgetés a személyiségfejlődéshez is elengedhetetlen. Ráadásul, a gyerek érzi, hogy foglalkoznak, törődnek vele, így az angolozás pozitív élménnyé válik és olyan közös tevékenységgé, amiben gyermeked szívesen részt vesz.

Hamarosan látni fogod a jeleket, hogy gyermeked számára az angol beszéd megértése és használata teljesen természetes dolog, hiszen az ő kis életében az angol nyelv elsajátítása NEM CÉLKÉNT, hanem a közös játék, összebújás, dalolás ESZKÖZEKÉNT van jelen.

És valljuk be, az, hogy magyarul játssz, énekelj, foglalkozz a gyerekeddel, nem igényel túl nagy erőbedobást – no persze van, amikor igen… nekem bevallhatod, 4 gyereket nevelek, akikből 3 fiú, szóval tudom, hogy is működik ez a valóságban -, sőt, el is várják Tőlünk, Anyáktól mindezeket.

Ám ahhoz, hogy angolul betervezd a napi játékot, és meg is valósítsd, nagyon nagy fokú elszántság, kreativitás és támogató környezet kell. Hiszen sok “szakember” is még mindig azt vallja, hogy a gyereknek “káros”, ha kis korában több nyelvet is megismer… hát, pedig ez nem így van!

Ezért láttam szükségét egy támogató közösséget teremteni a többi elszánt játékosan angolozó anyukával együtt a Rhyme Time At Home VIP Club zárt Facebook csoportjában, amire – és akikre – legalább olyan büszke vagyok, mint az Angol zenebölcsimre, vagy a Könyvtündér (Usborne Bookfairy) mivoltomra.

Ha Neked is fontos a játékos otthoni angolozás, ha Te is tudod, mennyit adhatsz a gyerekeidnek ezáltal – és itt nem csak a nyelvelsajátításra gondolok -, ha Te is úgy érzed, elkelne egy kis támogatás, hogy bátrabban és rendszeresebben foglalkozzatok az angollal, ITT A HELYED KÖZÖTTÜNK!

A játékos otthoni angolozásnak egyébként is rengeteg előnye van az iskolai/intézményes tanulással szemben! Gyermeked biztonságérzetét, mely elengedhetetlen az elsajátítandó (tan)anyag tartós rögzüléséhez, az alábbi tényezők erősítik otthon:

 1. Tanterem és padok helyett az otthoni, ismerős környezetben ismerkedhet gyermeked az angollal, mely megalapozza a tanulás hangulatát.
 2. Ismeretlen tanítási eszközök helyett gyermeked a saját kedvenc játékaival együtt angolozhat.
 3. Kati/Gizi/Mari néni helyett ANYA tölt vele időt, melyben együtt fedeztek fel egy ismerős világot újból, egy új nyelven!
 4. Tanmenet és leckék helyett Ő maga alakíthatja tanulási folyamatát, melyben a saját tempója és érdeklődési köre szerint halad, amibe Te bekapcsolódsz és támogatod őt!
 5. Ellenőrzők és e-naplók beszámolói helyett a saját két szemeddel láthatod a fejlődését, ott lehetsz mellette a legsikeresebb pillanataiban, bátoríthatod a beszédre, segítheted tapasztalatszerzését!

Az otthoni angol játék elkezdéséhez a legjobb időpont… (dobpergés)…: MOST VAN!

A titok a rendszeresség és az autentikus gyerekanyagok kreatív használata.

Ha a család, vagy az ismerősök megjegyzik, hogy “Nem először magyarul kéne tudnia annak a gyereknek?” Vagy azt, hogy “Te se tudsz jól angolul, nem félsz hogy a rosszat tanulja meg?!” Engedd el a füled mellett! Biztos vagyok benne, hogy gyermeked számára nem olyan negatív emlékeket, olyan sok magolást és olyan kevés sikerélményt szeretnél, mint ami neked jutott az iskolában – vagy felnőtt korodban! 

Hanem többet, jobbat, MÁST! Ezért  nagyon fontos, hogy már most AZONNAL – nem számít, hogy 6, 16 vagy 36 hónapos épp gyermeked, úgy alakítsd napjaitokat, hogy jusson benne idő a közös angol játékra!

“Hallgatag, bizonytalan vagy hibás angol beszédű szülő hogyan neveljen angolul gyereket?!”

Igen, ezt  kérdést is sokszor feltették már nekem!

Jó hírem van, a probléma áthidalható! Kidolgoztam egy FORRADALMIAN ÚJ, magyar családokra igazított otthoni gyerekangol módszert a Rhyme Time módszert, amely nagyon jól beválik az otthoni angolozásnál is!

“Képzeljetek, ez az I Love my Teddy Bear nagyon bejött! Lulukám (2 éves) erre aludt el! Nagyon tetszett neki. Először elénekeltem Teddy bearrel, aztán Lulu girllel, aztán lekapcsoltam a lámpát és tetőtől talpig minden testrészévél énekeltem és közben simiztem, pusziltam. Pl. “My Lulu girl has nice hair/2 cheeks/10 toes” és úgy zártam hogy “I love my Lulu girl, I love you Lulu girl, good night Lulu girl!” És aludt…” – Ancsa

Esettanulmány – Egy Rhyme Time módszerrel angolozó család sikertörténete

A videót készítő családnál nagy a (kor)különbség a gyerekek között. A kicsit már kétnyelvűen nevelik, a nagy csak az iskolában kezdte TANULNI (nem elsajátítani) az angolt. A kicsi angolul és magyarul is ért és szépen kommunikál, a nagy gátlásosabb, kevésbé jól érti az angol szavakat, akcentusa van és biztos forrásból tudom, hogy nagyon erősen kellett még a kihívás kezdetekor noszogatni, hogy szólaljon meg angolul, pedig dicséretet is kapott az iskolában belőle.

És tessék, pár hétre rá mesefilmet rendeznek és együtt szerepelnek angolul! A nagy lány végre angolul szól anyukájához, és a kicsivel azon versenyeznek, hogy ki legyen az angol nyelvű főszereplő (ezeket mind látni fogod a videóban is). Hát mi ez, ha nem sikertörténet?! És vajon, mire fognak szívesebben (és jobban) emlékezni ezek a kislányok? A szódolgozatra, vagy arra a vicces szövegre, hogy “It’s a tip-top tick-tock cuckoo clock!”? Na meg persze a közös családi filmforgatásokra!

Választható csomagok

Egy összegben

CSAK 29990HUFösszesen
 • 63.330 Ft helyett
 • –> 52% kedvezmény
 • –> 33.340 Ft megtakarítás
 • –> mindössze napi 357 Ft ráfordítás

Három részletben

CSAK 11990HUF/hó
 • 63.330 Ft helyett
 • –> 43% kedvezmény
 • –> 27.360 Ft megtakarítás
 • –> mindössze napi 428 Ft ráfordítás
Jelentkezz most!
52% kedvezmény mindjárt lejár!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

A Nagy Angol Mesemondó Kihívás megalkotójáról

Az online kihívást a Rhyme Time módszer megalkotója, Petri Barbi keltette életre.

Barbi a Rhyme Time At Home VIP Club és a Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozások alapítója. 2007 óta foglalkozik 3 év alatti gyermekek angol nyelvű nevelésével, otthonukban pedig 2011 óta “bevett szokás” a játékos angolozás.

Fiai (Félix, Ákos, és Ádám) kétnyelvű nevelése már a pocakban elkezdődött és tart a mai napig. 2013 óta tart Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozásokat, az általa kidolgozott  korai játékos nyelvelsajátítás módszertan szerint, melyben kulcsszerepet kap a zene, a ritmus és a mozgásos együttjátszás.

Az ELTE angol-magyar kétnyelvű óvodapedagógus szakán 2018-ban szerez diplomát, diplomamunkáját a zene nyelvoktatásban betöltött szerepéről írja, valamint 12 évig tanult énekelni.

Célja a 3 év alatti magyar gyerekekkel és szüleikkel megismertetni és megszerettetni a mindennapi életünkhöz elengedhetetlen angol nyelvet oly módon, hogy az ne egy kötelező iskolai program, hanem közös otthoni játékélmény legyen.

Barbi fiaival ünnepli a Rhyme Time 3. szülinapját

Elképesztőek vagytok, nagyon inspirálóak, ötletgazdagok, pozitívak. És bárcsak győzném feldolgozni azt a sok tartalmat, amit adtok, komolyan! Tükröt adtatok a kezembe, és én szeretnék fejlődni, és most mar a családomért teszem!

Gabi

Angolul már tudni fognak a lányok, és azt nem fogom elfelejteni, hogy Ti motiváltatok. És Téged is és Barbit is maximálisan tisztellek azért, amit nap mint nap csináltok, azt meg főleg, ahogy csináljátok. Nagyon jó, hogy nem teljesítménykényszer van, hanem élménytanulás. Na, ez a lényeg!

Vera

Szuper befektetésnek tartom ezt a kihívást mind anyagilag, mind a belefektetett időt tekintve. Nagyon köszönöm Barbi és Ancsa!

Móni

A kihívás alatt sok új dolgot tanultunk, izgalmasak voltak a történetekhez kapcsolódó témák, dalok. Nagyon élveztem.

Erika

Imádtam a heti e-mailjeidet, Barbi! Kedvesek, bátorítóak, profi ötletekkel! Amikor 1-2 napot késett az email, már türelmetlenül nyitogattam a postaládámat. 🙂 Köszi!

Mónika

Mit adott számomra a kihívás? Magabiztosságot, hogy a korai nyelvtanulás elengedhetetlen, és azt a tudatot, hogy az alapokat – segítséggel – én is meg tudom tanulni a lányokkal.

Veronika

A kislányom többször elővette a könyvet, jelezve, hogy olvassak neki belőle. Többször is meghallgatott egy-egy mesét és nagyon tetszett neki, aktívan végigmutogatta a lapokat.

Olga