Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Nagy Mesemondó Kihívás – Programértékelő kérdőív és kvíz

/Nagy Mesemondó Kihívás – Programértékelő kérdőív és kvíz
Nagy Mesemondó Kihívás – Programértékelő kérdőív és kvíz2018-08-16T07:45:42+00:00

Kedves Kihíváson Résztvevő Anyuka!

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! A Rhyme Time Angol Zenebölcsi Online tanfolyamának elvégzését igazoló okleveled az űrlap kitöltése után érkezik postafiókodba.

Ezt a számodra – és számomra is – fontos kérdőívet igyekeztem úgy megtervezni, hogy 7 percnél ne tartson tovább a lelkiismeretes válaszadás sem, viszont GARANTÁLTAN NEKED VALÓ AJÁNDÉKOK várnak, ha kitöltöd és MÉG A FŐDÍJ IS A TIÉD LEHET!

Ráadául, az eredmények összesítése után szeretnék Neked egy személyreszabott “elbocsátó szép üzenetet” készíteni, ami abban segít Téged és családod, hogy hosszú távú sikereket érjetek el a játékos angolozással.

12 hetes Nagy Mesemondó Kihívásunk végére értünk. Számomra nagyon nagy élmény volt megalkotni és “levezényelni” ezt az interaktív programot. Bevallom, én is nagyon sokat tanultam és bizony, rá kellett jönnöm, nem biztos, hogy “mintadiák” lennék a saját kihívásomban.

Nem volt könnyű dolgotok, de kitartottatok, és ezt díjazni szeretném!

Ha kitöltöd a kérdőívet, megajándékozlak valami értékessel és hasznossal! Annyira szeretnék a kedvedben járni, hogy több ajándéklehetőség közül is választhatsz!

A kitöltők között pedig egy FŐNYEREMÉNYT IS KISORSOLOK.

A FŐDÍJ:

  • 1 db garantált nyeremény, amit most választasz ki;

  • 1 db extra 50% kedvezményre jogosító kupon, amit a következő, rendszeres játékos otthoni angolozást segítő online tananyagom vásárlásakor használhatsz fel;

  • 1 fantasztikus Usborne könyv, amit imádni fogtok, a First Illustrated Thesaurus, melynek értéke 5.000 Ft.

Kérlek, őszintén töltsd ki ezt a programértékelő kérdőívet, ami talán nem csak nekem, de Neked is segít abban, hogy átgondold, mennyi mindent sajátítottatok el az elmúlt 3 hónapban.

NE AGGÓDJ, NINCS ROSSZ VÁLASZ! A lényeg az őszinteség!

Köszönöm,
Barbi

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2018. AUGUSZTUS 31. ÉJFÉL

Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.