Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Könyvek kicsiknek, nagyoknak

/Könyvek kicsiknek, nagyoknak
Könyvek kicsiknek, nagyoknak2017-11-23T21:57:09+00:00

Hallottál már Nagy Britannia legnagyobb és legsikeresebb gyerekkönyv kiadójáról? Nem csoda, ha nem, hiszen Magyarországon az angol nyelvű gyerekkönyv kínálat sajnos nagyon csekély, pedig az Usborne gondozásában már több, mint 40 éve kerülnek ki csodálatos gyerekkönyvek minden korosztály részére. Babáktól egészen kamaszokig mindenki számára kínálnak gyönyörű könyveket és foglalkoztatókat, jelenleg több mint 2000 különböző kiadvánnyal dolgoznak.

Az Usborne nyári villámakciójáról itt olvashatsz bővebben!

Annyira elbűvöltek kiadványaik, hogy magam is Usborne Bookfairy, azaz Könyvtündér lettem. 🙂 Ha érdekel, miket tudok a gyerekeknek varázsolni, kattints ide!

Kedvenc mondókás könyveink

books.jpg

 

Usborne könyvekkel a világ minden táján találkozhatunk, nem csak angolul! A kiadó az angol mellett franciául, németül, spanyolul, olaszul, sőt még hollandul és portugálul is gondoz könyveket. Bár a magyar még nem része ennek a felsorolásnak, a könyvek mégis elérhetőek számunkra is! Ne rohanjatok az ismert könyvesboltokba, mert egyenlőre ott sajnos még nem fogjátok megtalálni ezeket a könyveket.

Kezdő angol könyvcsomag 0-1 éves korosztály számára!

Kezdő angol könyvcsomag 1-3 éves korosztály számára!

Kezdő angol könyvcsomag 3-5 éves korosztály számára!

A babáknak és totyogósoknak szánt könyveik egyedisége, hogy mind kemény-lapú, úgy nevezett board book, így sem lapozgatás, sem rágcsálás közben nem tehet benne kárt a baba, ráadásul a könyv sarkai lekerekítettek! A kiadó honlapján kategóriánként lehet böngészni, a keresőbe beírva bármilyen témára is rákereshettek (angolul). A képi illusztrációk tényleg átlagon felüliek, a képes gyerekszótárak témánként gyűjtik össze a látnivalókat például a Very First Words sorozatban (részletekért kattints ide), találtok kukucsolós fülecskéket a Look Inside (részletekért kattints ide) vagy a Lift-the-Flap (részletekért kattints ide) sorozat részeiben, matricáskönyvek tucatjai gyűjtenek szintén sok érdekességet mindenféle témák köré (részletekért kattints ide), és ha valaki interaktívan még gombokat is nyomogatna, arra is van bővel lehetőség (részletekért kattints ide).

A kiadó egyik sajátos terjesztési módszere az otthoni könyvbemutatók népszerűsítése. Itthon talán még ez nem olyan usborne3_300bevált módszer, hiszen a termékbemutatókat sokan egyből vásárlási kötelezettséggel kötik össze, és inkább el se mennek. De itt valami teljesen másról van szó! Az Usborne könyvbemutatók általában vagy játszóházakban, vagy kisgyerekes családok otthonaiban történnek, ahol barátságos, gyerekbarát környezetben nézhetitek meg a gyerkőc korosztályának megfelelő könyveket! Amikor anyukák jönnek össze, kávé-tea mellett (micsoda luxus!), akkor a légkör oldottabb és közvetlenebb, ami a választást is megkönnyíti. Mindemellett pedig a háziasszony anyuka ajándék könyveket kap az alkalom megszervezéséért. Kíváncsi vagy, hogy nézne ki egy ilyen otthoni könyv party a Te otthonodban? Szívesen áthívnád pár barátnődet egy különleges play date-re?

Küldj egy e-mailt a részletekért az info@rhymetime.hu-ra.

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

 


Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.