Kedves Szülő!
Nagyon köszönjük a bizalmad, nagyon örülünk, hogy idén a Jump&Fun órán ismerkedik gyermeked az angollal. Kérlek, engedd meg, hogy megosszak Veled egy rövid Házirendet, mely mind a szülők, mind a gyermekek, mind az oktató számára még gördülékenyebbé és sikeresebbé teszi majd az együttműködést.
0. A foglalkozás angol nyelven folyik, kérjük, az oktató és a gyermek közötti angol kommunikációt segítsétek elő! Amennyiben a beszoktatás alatt (első két alkalom) bent szeretnél maradni, kérünk, hogy NE magyarul beszélj gyermekedhez! Az oktató instrukcióit semmiképp se fordítsd le, ANGOLUL ISMÉTELD el azt, ha mindenképp szükségét érzed.
1. A foglalkozásra, amely 30 perces, ételt, játékot, elektromos eszközt bevinni nem szabad. Kérjük, kulacsban vizet (nem cukros üdítőt) küldjetek be a gyerekekkel!
2. Az órára kérünk, hozzatok váltócipőt, vagy tappancsos zoknit! Mivel sokat mozgunk a foglalkozáson, laza, sportos öltözéket javasolunk.
3. Az órán saját és egymás testi épségére vigyázzunk! Amennyiben egy gyerek nem viselkedik biztonságosan, az oktató megkérheti, hogy pár perc “time out”-ra (pihenőre) menjen ki anyukájához, apukájához.
4. A gyerekek és a foglalkozás menetének megzavarását elkerülendő, kérünk minden kedves Szülőt, hogy ne maradjon bent az órán. A gyerekek másképp viselkednek szülői jelenlétben, mint anélkül. Az órákra való beszoktatás maximum az első két óra folyamán meg kell történjen. Ezután a megértéseteket kérjük, de a közös siker érdekében csak a gyerekek lehetnek bent az órákon. Gyermeketek csak úgy fog tudni ismerkedni a csoporttal és kötődni az oktatóhoz, ha ezt a fél órát “nekik adjátok” .
5. A foglalkozásokhoz tartozó óravázlatokat egy emailben kapjátok meg egyszerre.
6. A tanfolyamhoz tartozó, a foglalkozások részét képező mesekönyvet és a CD-t az oktatótól kapjátok.
7. FONTOS! Az emaileket a barbi@rhymetime.hu címről, központilag küldjük, kérlek, hogy ezt a feladót jelöld fontos/elsődleges feladónak és emeld át már az első emailt az elsődleges feladók email mappádba!
Budapest, 2017. 09.01.
Köszönettel,
Petri Barbara
A Rhyme Time módszer és a Jump & Fun módszer kifejlesztője
Vezető oktató

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!