Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Jump&Fun házirend

Jump&Fun házirend2018-01-31T20:47:56+00:00
Kedves Szülő!
Nagyon köszönjük a bizalmad, nagyon örülünk, hogy idén a Jump&Fun órán ismerkedik gyermeked az angollal. Kérlek, engedd meg, hogy megosszak Veled egy rövid Házirendet, mely mind a szülők, mind a gyermekek, mind az oktató számára még gördülékenyebbé és sikeresebbé teszi majd az együttműködést.
0. A foglalkozás angol nyelven folyik, kérjük, az oktató és a gyermek közötti angol kommunikációt segítsétek elő!
1. A foglalkozásra, amely 30 perces, ételt, játékot, elektromos eszközt bevinni nem szabad. Kérjük, kulacsban vizet (nem cukros üdítőt) küldjetek be a gyerekekkel!
2. Az órára kérünk, hozzatok váltócipőt, vagy tappancsos zoknit! Mivel sokat mozgunk a foglalkozáson, laza, sportos öltözéket javasolunk.
3. Az órán saját és egymás testi épségére vigyázzunk! Amennyiben egy gyerek nem viselkedik biztonságosan, az oktató megkérheti, hogy pár perc “time out”-ra (pihenőre) menjen ki anyukájához, apukájához.
4. Kérjük, hogy az óráról az oktatóval történő előzetes egyeztetés nélkül ne készítsetek fényképet vagy videófelvételt!
5. A gyerekek és a foglalkozás menetének megzavarását elkerülendő, kérünk minden kedves Szülőt, hogy ne maradjon bent az órán. Gyermeketek csak úgy fog tudni ismerkedni a csoporttal és kötődni az oktatóhoz, ha ezt a fél órát “nekik adjátok”.
6. A foglalkozásokhoz tartozó óravázlatokat minden óra után (a hét folyamán egységes időpontban) emailben kapjátok.
7. A tanfolyamhoz tartozó, a foglalkozások részét képező mesekönyvet az oktatótól kapjátok, a mesék MP3 hanganyagának letöltési linkjét pedig emailben a központi email címünkről.
8. FONTOS! Az emaileket a barbi@rhymetime.hu címről, központilag küldjük, kérlek, hogy ezt a feladót jelöld fontos/elsődleges feladónak és emeld át már az első emailt az elsődleges feladók email mappádba!
Budapest, 2017. 09.01.
Köszönettel,
Petri Barbara
A Rhyme Time módszer és a Jump & Fun módszer kifejlesztője
Vezető oktató
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.