Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam

Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam 2017-11-23T21:55:52+00:00

Mi a Jump&Fun?

A Jump&Fun egy óvodás korosztály részére összeállított zenés, mozgással kísért, angol nyelvű foglalkozás.

A 30 perces Jump&Fun órákon rengeteg a mozgás, angol gyerekdalokra játszunk és tornázunk.

Minden dalnak koreográfiája van, s a szenzomotoros ingerek bevetésének köszönhetően sokkal jobban rögzül a szöveg a gyerekekben. 

Az óra, mint egy rendes testnevelés óra, bemelegítéssel kezdődik: átmozgatjuk minden testrészünket és egy kicsit szaladgálunk is.

A dinamikusabb részeket mindig pihentetőbb követi. Ez a Story Time vagyis a Meseidő. Ilyenkor leülünk, és egy szuper mesekönyvből  együtt olvasunk kifejezetten az angol nyelvelsajátítást serkentő meséket, és angol mondókákat tanulunk.

Majd újból jön a tornázás: lépegetünk, ugrálunk, állatokkal, színekkel, számokkal ismerkedünk és játszunk.

Az órákon nem használunk “papírt-ceruzát”, nem ültetjük le a gyerekeket feladatokhoz, ellenben annál többet mozgunk, nevetünk, táncolunk, természetesen angolul! Imádják az ovisok!

Jelentkezz 12 hetes Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyamunkra, amelynek tartalma

  • egy 12 alkalmas Jump&Fun bérlet,

  • a Jump&Fun órákon használt Cow takes a bow mesekönyv

  • és MP3 hanganyag szülőknek.

Jelentkezem a Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyamra 20.000 Ft-os áron!

Kíváncsi vagy, hogyan segíthetnéd még jobban gyermeked fejlődését?

Fontos tudnod, hogy heti egy angol foglalkozás nem elég ahhoz, hogy gyermeked megtanuljon angolul. Ez egy jó alap ahhoz, hogy a nyelv dallama belemásszon a fülébe, ne legyen idegen számára az angol nyelv, de ez még kevés.

Ezért kidolgoztunk egy olyan egyedülálló módszert, amelyben a szülők a gyerekekkel együtt fejlődhetnek, és minden nap – még ha csak negyed órára is – de elő tudják venni otthon az angolt.

Az angolnak nem lesz “iskolaszaga”, nem lesz “tanulásszaga”, mégpedig azért nem, mert ez a módszertan ugyanarra a verses mesekönyvre épül, mint amire a Jump&Fun órák.

A Nagy Angol Mesemondó Kihívás sok mindenben különleges, de álljon itt 8 pont, ami garantálja sikerességét!

1. Egy  olyan, 6 db mókás, autentikus angol mesét tartalmazó mesekönyvre épít, ami garantálja, hogy  HIBÁTLAN, JÓL CSENGŐ ANGOL MONDATOKAT adsz át gyermekeid részére,

2. CD-s hanganyagot biztosítunk a 6 meséhez, ami elősegíti gyermekeid ✓ TÖKÉLETES ANGOL KIEJTÉSÉT anélkül, hogy meg kelljen szólalnod, persze, jobb, ha megszólalsz, hiszen azzal

3. ✓ TE IS NAPONTA TÖBBSZÖR GYAKOROLSZ és fejlődsz! NEM LESZ CIKI az angol Neked sem!

4. Gyermekeid  ANGOL SZÖVEGÉRTÉSE BIZTOSAN FEJLŐDIK, hiszen a mesék szellemes, “szájba rágós” illusztrációi segítik a mondatok értését és újra-és újra meg lehet hallgatni a 12 perces mese CD-t;

5. A program akár ✓ TÖBB KOROSZTÁLYT IS LEKÖT EGYSZERRE, és egy kis szusszanáshoz jutsz, ezt nevezzük mi ANYAKÍMÉLŐ ÜZEMMÓDNAK.

6. Az általunk kidolgozott módszertan, valamint a VIP klubtagoknak járó figyelmünk és Nekik szánt tippjeink ✓ HÉTRŐL-HÉTRE, SŐT, NAPRÓL-NAPRA MOTIVÁLNAK TÉGED AZ OTTHONI ANGOLOZÁSBAN.

7. A módszertani anyagokon kívül ✓ MANKÓT KAPSZ KEZEDBE A MINDENNAPOS ANYA-GYEREK ANGOL PÁRBESZÉDEKHEZ (Hogy mondják pl., Hogy bibis az ujjad?!, Te tudod?) baba angol szakkönyv, szótár és a témába vágó cikkek ismertetésével.

8. Legalább ✓ 25 új, a nyelvelsajátítást fejlesztő angol gyerekdalt és ✓ 180 hasznos angol szót és kifejezést SAJÁTÍTOTOK EL KÖNNYEDÉN A KIHÍVÁS VÉGÉRE! (Saccold meg, szerinted most mennyit tudtok?!)

Ha jelentkezel forradalmian új, magyar családoknak kifejlesztett Nagy Angol Mesemondó Kihívásunkra, megtudhatod mindezeket és negyedévre biztosítod magatoknak az ideális játékos otthoni angolozás tárgyi és tudásbeli feltételeit.

Érdekel a kihívás, szeretnék róla többet megtudni!

Nézd meg a videóban, mit mond Petri Barbi a kihívásról!

A Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam tehát ugyanarra a mesekönyvre épül, mint a 12 hetes Nagy Angol Mesemondó Kihívás, melynek segítségével lehetőséged van otthonról támogatni az órán hallottakat.

Gyermeked fejlődését akkor segíted a legjobban, ha a Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam mellett a Nagy Angol Mesemondó Kihíváson is részt vesztek.

Az online kihívás párhuzamosan halad a Jump&Fun órákkal, és a kihívás segítségével két óra között otthon is átvehetitek ugyanazt a mesét az angol nyelvű CD-s mesekönyvből, valamint kreatív kézműves feladatokat próbálhattok ki, melyeken keresztül még jobban rögzül gyeremeked tudása!

A Jump&Fun zenés ovis angol tanfolyam résztvevői rendkívül kedvező, 19.990 Ft-os áron jelentkezhetnek a Nagy Angol Mesemondó Kihívásra!

Azok, akik már részt vettek a Nagy Angol Mesemondó Kihíváson, vagy a szeptemberben induló kihívásra jelentkeznek, a könyvön kívül további interaktív foglalkoztatókat kapnak a mesék otthoni feldolgozásához.

A legjobbat szeretném gyermekemnek, jelentkezem a tanfolyamra és a kihívásra!

Jump&Fun hasznos tudnivalók és helyszínek

A Jump&Fun órát 3-6 év közötti gyerekek látogathatják, az órákon a szülők nem vesznek részt. Így a gyerekek jobban összeszoknak, jobban figyelnek egymásra és az oktatóra.

Mire van szükség egy Jump&Fun órán? Kényelmes ruhára, váltócipőre vagy tapadós zoknira és innivalóra.

Jump&Fun órák 2017 őszén már több helyen is indulnak! Figyelem! Az órarend szeptember végéig még folyamatosan bővül, így ha az alábbi helyszínek nem esnek útba, mindenképp írj a barbi@rhymetime.hu címre a további órákkal kapcsolatban!

Hétfő, 17.00 Liliput Játszóház: Budapest 9. kerület, Ferenc tér 4.

Kedd, 17.00 Pagoda Tanoda: XV. kerület, Szentmihályi út 171.

Kedd, 17.00 VOKE: Dunakeszi, Állomás sétány 17. 

Péntek, 17.00 Angyalföldi Gyermek-és Ifjúsági Ház: Budapest, 13. kerület, Dagály u. 15/a.


Kosár Tétel eltávolítva. Mégsem
  • Nincs tétel a kosárban.