Hello, itt a Könyvtündér! 🙂

Gratulálok! Most tettél egy nagy lépést affelé, hogy magabiztosabban és tudatosabban, mégis játékosan sajátítsátok el gyermekeddel az olvasás és az írás készségét és szeretetét.

Hamarosan megérkezik Hozzád az általad igényelt tartalom emailben! Előtte pedig egy általános tájékoztató email. Kérlek, feltétlenül olvasd el a tudnivalókat!

Az email címem: barbi@rhymetime.hu. Ez az angol zenebölcsim neve és a kedvenc email címem. Remélem, nem bánod, hogy Veled is ez fogom használni!

ELSŐ LÉPÉS: Engedélyezd és állítsd “fontos státuszúra” a Rhyme Time-tól érkező leveleket!

Nyomatékosan kérlek, végezd el az alábbi egyszerű, de számodra életbevágó lépéseket, hogy biztosan megkapj minden lényeges infót tőlem:

1. Kövesd az e-mail engedélyezési videót, amit segítségül készítettünk  (Gmail és Freemail), de ha egyéb kérdésed is felmerül, írj a barbi@rhymetime.hu címre!

2. Ha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használsz, ami különválasztja a promóciós leveleket a beérkező levelektől, akkor figyelj oda és húzd át a rhymetime.hu email címeiről érkező leveleket a beérkező levelek közé.

3. Eddig az info@rhymetime.hu címről kaptad a leveleket. 2016. 06. 19-től a barbi@rhymetime.hu címről küldöm majd az értékes tartalmat, így kérlek, mindkét címmel végezd el a videóban is elmagyarázott műveleteket!

4. Kattints a Rhmye Time-tól érkező levélre, tartsd lenyomva az egérgombot és húzd át leveleimet a beérkező levelek mappába. (Még egyszer, ez Neked (!) fontos, hiszen nem akarsz majd lecsúszni arról, amivel készülök számodra!)

MÁSODIK LÉPÉS:

Szánj rá kérlek két másodpercet és lájkold a Rhyme Time Facebook oldalát, mivel ez az egyik legfőbb csatorna, ahol kommunikálni tudunk egymással.

Köszönöm a figyelmedet 🙂 Hamarosan érkezik az általad igényelt tartalom! Figyeld az emailt, jó helyre landol-e! 😉

Már alig várom a közös játékos angolozást!

Petri Barbi

Rhyme Time Angol Zenebölcsi és Jump&Fun Zenés Angol Örökmozgó Ovisoknak alapítója
Rhyme Time At Home VIP Club alapítója
Bookfairy, a Te Usborne tanácsadód