Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Ismerd meg oktatóinkat közelebbről! (Kérdésed van? 06 70 611 44 39)

/Ismerd meg oktatóinkat közelebbről! (Kérdésed van? 06 70 611 44 39)
Ismerd meg oktatóinkat közelebbről! (Kérdésed van? 06 70 611 44 39)2018-09-07T11:11:48+00:00

Miért imádom én, Petri Barbi a Rhyme Time módszert és a foglakozásokat és miért ajánlom Neked?

Petri Barbara

Petri Barbara

Dunakeszi, Budapest III, XIII kerület

A Rhyme Time foglalkozásokat 2013-ban, indítottam el, addigra már hat éve dolgoztam többnyelvű családoknak nanny-ként és neveltem Félix fiamat két nyelven. Azt mindig is tudtam, hogy gyermekeimet kétnyelvűen szeretném nevelni, sőt, azt is, hogyan. Ötvözve a zenei nevelés, a játékos szenzomotoros fejlesztés és a szülő-gyerek kötődés erejét.

A közös program, érintés, szórakozás során gyorsabban rögzülnek a dalok és a mozgások, mindeközben a gyerekek is láthatják, hogy a másik nyelv használata egy nagyobb közösségen belül is működik, nemcsak otthon.

Büszkeséggel tölt el, hogy monstanra mindez kiegészült a sok online elérhető tippel, segítséggel és tanfolyamokkal, és nem utolsó sorban egy szuper közösséggel, akikből mi oktatók is naponta töltekezünk lelkileg, hiszen folyamatosan motiválnak és támogatnak a kétnyelvű nevelésben.

Énekesként, pedagógusként és legfőképp anyaként egy álmom vált valóra a Rhyme Time játékos angol baba-mama nyelvátadás módszerének megalkotásával, fejlesztésével és átadásával.

Mi változott az életemben amióta Rhyme Time oktató vagyok?

Gulácsi Annamária

Budapest XIII, XV kerület

Rhyme Time... a boldogság. Egy kicsit a nevelt gyermekem. Hálás vagyok Barbinak, hogy engedi, hogy együtt neveljük, fejlesszük, SZERESSÜK. Mindig is imádtam tanítani és sosem tudtam eldönteni, hogy gyermekekkel, vagy felnőttekkel szeretnék foglalkozni. Most nem is kell!

Mindig is imádtam énekelni, de tanítani és, na meg értékesíteni, és ezek között sem tudtam dönteni. Most ezt sem kell!

És utoljára, de nem utolsósorban, sosem tudtam eldönteni, hogy az Anyaságot, vagy a Karrieremet válasszam. A Rhyme Time jól kidolgozott értékesítési stratégiája és családcentrikussága révén ötvözhetem a kettőt. Egy álmom vált valóra! Hálás vagyok ezért a rengeteg szeretetért, amit a családom kap a Rhyme Timerektől.

Miben más a Rhyme Time mint más 2. nyelvátadási módszer?

Gabonyi Eszter

Budapest XI, XII kerület

12 éve tanítok angolt és évek óta foglalkozom kisgyerekek oktatásával. Emellett énekelek és hegedülök. Azért szeretem különösen a Rhyme Time-ot, mert mind a szülő, mind a gyerek angolja fejlődik általa, a szülő-gyerek kapcsolatról nem is beszélve. Ez a fajta hozzáállás az, ami engem nagyon megfogott.

A Rhyme Time módszer aktivizálja, érdekeltté teszi a szülőt is abban, hogy az angol a mindennapjaik részét képezze.  A Rhyme Time sikerének kulcsa, hogy a szülők rengeteg konkrét, kézzelfogható segítséget kapnak az otthoni nyelvátadáshoz, így egyre önállóbban és aktívabban elő tudják segíteni gyermekük nyelvi fejlődését, és a sajátjukét is.

Hogyan segített nekünk a Rhyme Time rakéta sebességre kapcsolni?

Domonics Réka

Budapest XVII, XIX kerület

A zene és az angol gyerekkoromtól az életem része volt: zongora, ének, kéttannyelvű érettségi, külföldi ösztöndíj. Aztán jöttek a gyerekek, lelkesen játszottam velük is angolul, majd a munka és a mindennapok kicsit megnehezítették a dolgom és visszavettem a  kezdeti lendületemből, pláne támogató közösség híján.

Egészen mostanáig! Barbinak és a Rhyme Time módszernek hála, itt a közösség, a játékos angol és az ének “all in one”, így az általam imádott, és gyermekeimnek átadni vágyott képességek újra a mindennapjaink részévé váltak, jobban, mint valaha.

A Rhyme Time jó móka, és általa a szülők is játszi könnyedséggel sajátítják el a baba angolozás, az otthoni nyelvátadás csínját-bínját, sőt online és személyesen is maximális támogatást kapnak. A kicsik pedig észre sem veszik, de már értik és beszélik az angol nyelvet.

Kiváltságnak tartom, hogy a részese lehetek ennek.
Amióta itthon is Rhyme Time-ozunk a gyerekekkel, rakétasebességre kapcsoltunk. Elképesztő, hogy mennyire gyorsan tanulnak és milyen fogékonyak az angolra is. Nagyon élvezik a közös angolozást, és én is! Remélem, másoknak is segíthetek, hogy ők is átéljék ezt a csodát.

Rhyme Time és Jump&Fun – Mindent bele!

Hollósi-Szentpéteri Kati

Dunakeszi

Örülök, hogy a Rhyme Time nagykövete lehetek. Számomra ez a hivatás „minden-az-egyben”, ami fontos számomra: gyerekek, angol, zene, dalok, tánc!
Több, mint 5 év angoltanítás és több, mint 10 év néptánc-művészet tapasztalatával, nagy elszántsággal és izgatottan csatlakoztam a Rhyme Time csapatához Rhyme Time és Jump & Fun oktatóként 2017-ben.

Imádom az órák minden percét: mondókázunk, énekelünk, táncolunk, sokat nevetünk és közben minden erőfeszítés nélkül, észrevétlenül beszivárog az angol nyelv a baba- és mama-szívbe egyaránt! Ráadásul a szivárvány sokszínűségét tükröző Rhyme Time-nak köszönhetően, én is sokkal tudatosabban nevelem két gyermekemet kétnyelvűen. Köszönöm.

Mindezt azért teszem, hogy minél több gyermeknek, beleértve az enyémeket is, lehetősége legyen az anyanyelvén túl, legalább egy másik nyelvet meghitt és biztonságos légkörben, könnyedén és életszerűen magába szívnia.

Így elkerülve a feszélyezett, bátortalan, kreált, és ezáltal sokszor nehézkes nyelvtanulási szituációkat, sok-sok sikerélménnyel és valódi tudással gazdagodva.

Hogyan váltotta valóra a Rhyme Time és a Jump & Fun egy régi álmom?

Gál Ágnes

Mindszent

Az én történetem a főiskolán kezdődik. Óvodapedagógusnak tanultam. Az egyik előadás, ami a kétnyelvű nevelésről és annak elképesztő eredményeiről szólt, megbabonázott.

Annak hatására eldöntöttem, kétnyelvűen fogom majd nevelni a gyermekemet. Az Angliában eltöltött éveim alatt sikerült annyira elsajátítanom és megszeretnem az angol nyelvet, hogy egyre biztosabbá váltam korábbi elhatározásomban. Hazatérve, óvónőként imádtam játékos angol foglalkozásokat tartani. A tudásvágy és a sok-sok, szinte azonnali sikerélmény öröme mindig visszatükröződött a kicsik arcán.
Később, a terhességem alatt már elkezdtem angol dalokat, mondókákat mondani lányomnak és kerestem a Magyarországon elérhető, színvonalas közös fejlődés lehetőségét! Lányom születése után találtam rá Barbira és a Rhyme Time módszerre.
Nagyon nagy segítség volt az itthoni angolozás folytatásában, mely által én is sokat tanultam a kétnyelvűségről és saját magamról is. Így jutottam el a Jump & Fun oktatóképzésig. A sikeres vizsgámhoz minden segítséget megkaptam Ancsától és Barbitól.
Büszke vagyok arra, hogy Jump&Fun oktató lettem, ezzel egy régi vágyam teljesült!

Hogyan köti össze a Rhyme Time az én gyerekkoromat és a gyerekeimét?

Dévay-Bednár Kata

Budapest XVIII kerület

A Rhyme Time módszer fő összetevői; az éneklés, a zene, a játékosság, az angol és a gyerekek a saját életem mérföldkövei is. Imádok énekelni. Hét évig a Magyar Rádió Gyermekkórusának tagja voltam. Itt tanultam zongorázni, fuvolázni, színpadon szerepelni. Kéttannyelvű gimnáziumba járva szerettem bele az angol nyelvbe, New Yorkban is tanultam. Aktívan használom az angolt.

A gyerekeim – Dóri és Tomi – születése a legnagyszerűbb dolog, ami történt velem! Ezek a csodálatos emberkék gyökeresen megváltoztatták az életem és a gyerekekhez való viszonyom. Napról napra okosodnak, fejlődnek és büszkeséggel tölt el, hogy sok egyéb mellett az angol nyelvet is szivacsként szívják magukba, általam. Rengeteget játszunk. Örömmel figyelem őket játék közben és terelgetem őket valamilyen új ismeret megszerzése felé.

A Rhyme Time a közös éneklés, mondókázás, játék által lehetőséget ad arra, hogy már az egészen kicsik is szinte észrevétlenül sajátítsanak el egy világnyelvet. Az anyukák és apukák segítséget kapnak a kétnyelvű neveléshez. Összetartó, támogató közösséget építünk. Célom, hogy Budapesten a 18. ker-ben segítsek a családoknak  játszva, összebújva  egymásra figyelni. Ültessük el együtt az apróságokban az angol nyelvtudás csíráit.

Miért olyan a Rhyme Time, mint a szivárvány?

Szemelyácz Dóri

Hálás vagyok, hogy tagja lehetek a Rhyme Time csapatának. Úgy érzem, hogy a Jump&Fun foglalkozások egyik oktatójaként egy vidám, segítőkész, sokoldalú és szakmailag igencsak felkészült csapatba cseppentem.
Frissen végzett idegennyelvű óvodapedagógusként különleges lehetőségnek tartom, hogy a gyermekekkel – anyanyelvükhöz hasonlóanjátszva, mesébe ágyazva, mozgással kombinálva, zenélve és énekelve ismertethetem meg az angol nyelvet.
Gyermekkorom óta fuvolázom, táncolok és énekelek, itt mindezeket kamatoztathatom. Úgy érzem, hogy az órák sokszínűségében önmagamat is megtaláltam. A Rhyme Time sok színe egy gyönyörű szivárvánnyá áll össze az én szememben.

Nursery Rhyme Picture Book

Akár velünk, akár otthon kezded a játékos angolt, ezt a kisgyerekeknek készített brit dalos könyvet és a hozzá tartozó dalos videó listánk szívből ajánljuk!

Gyermeked egyedül választhat a dalok közül, mivel mind a 14 dalhoz tartozik 1-1 beszédes fül, amire rámutathat, vagy amit megfogva könnyedén odalapozhat az óhajtott mondókához. A kedves illusztrációk már a kezdetekkor segítenek Neked abban, hogy mesélni tudj a dalokról illetve az azokban megjelenő helyzetekről.

Neked is segítünk: Barbi elénekli neked az összes könyvben található dalt, hogy ne kelljen a netet bújva, hangszerek közül kihallanod a dallamot. Meg tudod tanulni tisztán a melódiát, és szépen sorban haladhatsz a könyv lapjain. Kattints, ha érdekel a könyv!

Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.