Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Karácsonyi Usborne angol gyerekkönyvajánló

//Karácsonyi Usborne angol gyerekkönyvajánló
Karácsonyi Usborne angol gyerekkönyvajánló2017-11-23T21:56:47+00:00

KARÁCSONYI ANGOL GYEREKKÖNYVAJÁNLÓ olyan kiadványokkal, melyekkel közös családi élménnyé válik az angoltanulás!

2.jpg

1. Hogyan tudsz rendelni?

A lehető leggyorsabban ennek a megrendelő űrlapnak a kitöltésével rendelhetsz: Ide kattints! Nézd végig a kínálatot, szánj rá kb. 10 percet! Ilyen kedvezményeknél érdemes!

ÍME KARÁCSONYI AJÁNLATOM!

2.  Könyvek babáknak (0-2 év)

1. Look and Say Christmas: 2.500 Ft ELFOGYOTT!!!

14.jpg

Ebben a tündéri kis kemény laú böngészőben megtaláljátok az ünnepi időszak minden hozzávalóját. Az oldalkon az Usborne-tól már jól megszokott kedves gyurma figurák mutatják be nekünk a legfontosabb szavakat, legyen szó karácsonyfa díszítésről, ajándék bontogatásról, vagy hógolyózásról.

2. That’s not my Santa…: 3.000 Ft ELFOGYOTT!!!

7.jpg

A legkisebbek kedvenc simogatós könyve decemberre! Hiszen, a magyar ünnepkör kapcsán már a hónap elején megérkezhet a csízmába ez a könyv! A különböző tapintású felületek felfedezése közben kísérhetjük végig Télapót titokzatos éjszakai útján, és a végén megsimizhetjük puha szakállát is!

3. Santa Flap Book: 3.000 Ft

5.JPG

Ebben a könyvben minden oldalon egy felhajtható fülecske alá kukkanthatunk, meglesve, hogy kinek-milyen ajándékot hoz a Télapó. Ez a könyv is keménylapú, így már a legkisebbek kezébe is bátran adható, csak úgy, mint az előző kettő.

4. First Stencil Cards Christmas: 3.500 Ft

18.jpg 4.jpg

Ebben a csomagban 12 db kártyát találtok, mely igazán megkönnyíti majd a közös karácsonyi dekorálást már a Totyogósokkal is! A sablon kártyák az karácsonyhoz tartozó összes szimbolikus képet megmutatják gyermeked számára, egyúttal lehetővé teszik azok átrajzolását, másolását!

5. Baby’s very first touchy-feely Christmas play book: 7.500 Ft

8.jpg

 9.jpg

Ez a könyv minden tekintetben leköti majd gyermeked figyelmét! Színes, kontrasztos képek, ujjacskákkal végigkövethető minták (finger trail), simogatható felületek, kihajtható fülek, és zenélő gombok! Mi kell még? 🙂

6. Very first words Christmas carols: 2.500 Ft

27.jpg

Még egy kemény lapú könyv azok számára, akik szeretnék az énekeken és a gyerekdalokon keresztül is ünnepelni az idei karácsonyt. Ebben a kemény lapú könyvben 12 oldalon át találtok klasszikus karácsonyi énekeket, gyönyörű illusztrációkkal!

7.  Baby’s first Christmas with music CD: 5.000 Ft ELFOGYOTT!!!

28.jpg

Ehhez a könyvhöz egy hangulatos, karácsonyi dallamokon végig menő CD-t kaptok ajándékba, mely akár a könyv nézegetése és a karácsonyra való ráhangolódást is nagyban segíti. Itt is egy kemény lapú board book-ról beszélünk, tehát már a legkisebbek is lapozgathatják, míg a 16 számot végig hallgatjátok!

A lehető leggyorsabban ennek a megrendelő űrlapnak a kitöltésével rendelhetsz: Ide kattints! Nézd végig a kínálatot, szánj rá kb. 10 percet! Ilyen kedvezményeknél érdemes! 

3. Könyvek bölcsiseknek-ovisoknak (2-6 év)

1. Nativity Sticker Book: 2.500 Ft

22.jpg 23.jpg

Ezzel a matricás füzettel egy nagyon gyermek-közeli módon mesélheted el a karácsony történetét gyermekednek. A könyvben gyerekek adnak elő Betlehemes játékot, melyhez fel kell őket öltöztetni. Ilyenfajta interaktív módon Ti is együtt élhetitek át az előadást, több, mint 160 matricával.

2. 1001 things to spot at Christmas sticker book: 3.000 Ft

12.jpg 13.jpg

Ebben a könyvben 32 oldalon át, több, mint 200 karácsonyi figurát keresgélhettek közösen. A böngészőben minden oldalon matricákat is használnotok kell, ezzel segítve, hogy az adott kép jelentése angolul is rögzüljön. Minden dupla oldal szélén találjátok a segítséget ahhoz, miből-mennyit rejtettünk el számotokra az oldalon.

3. Mosaic Sticker Book Christmas 4.000 Ft

15.jpg

 Az Usborne egyik legkreatívabb könyve az idén megjelent Mosaic Sticker Books sorozat. Több, mint 2000 matricát felhasználva lehet különböző képeket kirakni, melyhez segédletet is találtok a könyvben. Hóemberek, rénszarvasok és Télapó manói várnak Rátok, hogy életre keltsétek őket!

4. Christmas Snap kártyacsomag: 3.000 Ft

21.jpg

Ebben a csomagban 13 féle képet találunk (fajtánként 4 darabot), mellyel több egyszerű kártyajáték is játszható, de akár simán memory-hoz is használhatjuk.

5. Stories of Snowmen: 2.500 Ft

24.jpg 25.jpg

Rövid történetekkel várnak Benneteket a könyvben életre kelő hóemberek. Ennek a könyvnek a segítségével idén karácsonykor Te is megalapozhatod családodban a közös angol meseolvasás hagyományát.

6. Christmas Doodles: 3.500 Ft

19.jpg 20.jpg

Az Usborne legnagyobb találmánya a wipe clean foglalkoztatók és kártyacsomagok. Ebben a pakliban 50 db kétoldalas kártyát és egy Wipe Clean tollat találtok, melynek segítségével 100 játékos feladatot készíthettek el. A kártyák egy zsebkendővel tisztára törölhetőek, így a kreativitásnak semmi sem szab határt, hiszen minden kártyán több megoldás is elkészíthető. Olvass többet ezekről a szuper firka füzetekről!

7. Christmas pocket doodling and colouring book: 3.000 Ft 

16.jpg 17.jpg

Ebbena zsebkönyvben több, mint 120 oldalon keresztül lehet az karácsonyi időszakhoz kapcsolódó képeket dekorálni, kiegészíteni és színezni. Óvodás-iskolás fiúk és lányok nagy kedvence a pocket könyvek, hiszen nagyon jól kézre állnak és könnyen elvihetők vendégségbe is “unaloműzőnek”! 😉

8. Musical books Jingle Bells: 6.500 Ft ELFOGYOTT!!!

10.jpg 11.jpg

A gyerekek egyik kedvenc karácsonyi énekét énekelhetitek és hallgathatjátok végig ezzel a könyvvel. A szöveg és a képi illusztráció maximálisan segíti az angol szövegértést és a közös éneklést! Tudtad, hogy a Jingle Bells dallamára egy szuper “összepakolós-rendrakós” dal is íródott már? 🙂

9. Christmas cards to decorate in a keepsake tin: 5.000 Ft ELFOGYOTT!!!

26.jpg

Ebben a 20 db-os képeslap csomagban 10 db színezhető és 10 db, matricákkal dekorálható képeslapot találtok. Csodás “hand made” ajándék lehet a rokonoknak, ajándék kísérőnek is nagyon szép! Természetesen itt is a közös elkészítés már maga szuper élmény és az ovisoknak is már elhinthetjük az ajándékozás örömét! a csinos fémdobozba pedig később akár más játékokat is tárolhatunk!

10. Little children’s Christmas activity book: 3.500 Ft ELFOGYOTT!!!

29.jpg

Képkiegészítés, mintázás, színezés és több tucat matrica vár rátok ebben a foglalkoztatóban! 64 oldalon keresztül alkothattok, dekorálhattok és készülődhettek együtt az ünnepre! A könyvhöz tartozó matricák felhasználásával minden oldal varázslatosan egyedivé válik majd a kezetek alatt!

A lehető leggyorsabban ennek a megrendelő űrlapnak a kitöltésével rendelhetsz: Ide kattints! Nézd végig a kínálatot, szánj rá kb. 10 percet! Ilyen kedvezményeknél érdemes!

==================================================

4. Bővebben az Usborne-ról és Rólam, a Könyvtündérről

Book Fairy Illustration

Amikor anno felfedeztem az Usborne kiadványokat, nem bírtam betelni velük, és ez a szerelem köztem és a kiadó könyvei között azóta is megmaradt, így lettem Usborne Book Fairy, alias Könyvtündér.

Ezért készítem örömmel újra és újra gyermekek tucatjainak – és szüleiknek – az Usborne könyvajánlókat, annak ellenére, hogy hosszadalmas és soktényezős folyamat.

Most azokra a könyvekre fókuszáltam, melyek interaktív módon lekötik a gyerekek figyelmét, szórakoztatóak, az ő koruknak leginkább megfelelőek és Téged “anyakímélő üzemmódba” tudnak rakni egy kicsit, vagyis nélküled is remekül elszórakoztatják velük a gyerekeket.

A válogatáshoz hasznomra vált:

 • az Usborne kiadványok alapos ismerete,
 • sokéves angol zenebölcsi oktatói múltam,
 • négy gyermekes (Flóra, 9, Félix, 5, Ákos, 3, Ádám, 6 hó), kétnyelvűen nevelő családanyai/könyvhasználói tapasztalatom.


Petri Barbara

Hogyan tudsz rendelni?

A lehető leggyorsabban ennek a megrendelő űrlapnak a kitöltésével rendelhetsz: Ide kattints! Nézd végig a kínálatot, szánj rá kb. 10 percet! 

5. TUDNIVALÓK ÉS TIPPEK A RENDELÉSHEZ:

 • Minden, ezen az oldalon található ár visszavonásig érvényes.
 • Bármilyen összegű rendelést leadhatsz, csak kalkulálj a szállítási díjjal (1.290 Ft átutalásos, 1.590 Ft utánvétes fizetés esetén), kérlek!
 • 25.000 Ft feletti rendelésnél már nincs szállítási díj! (Ez azt jelenti, hogy, ha a rendelésed összege 25.000 Ft felett van, nem kell szállítási díjat fizetned.)
 • Kérlek, hogy a rendelésed 2016. november 23. éjfélig add le, ha még december 6. előtt szeretnéd megkapni a könyveket! Számíts arra, hogy a visszaigazoló levélben megadott számlaszámra el kell majd utalnod a pénzt úgy, hogy 2016. november 25. délig megérkezzen hozzám! 
 • A kiszállítás kb. 2 hetet  vesz igénybe, mivel Angliában készítik össze a megrendeléseket és utána küldik el nekem. Én minden könyvet ellenőrzök, majd küldöm tovább Neked.
 • A megrendelés egyszerű: A lehető leggyorsabban ennek a megrendelő űrlapnak a kitöltésével rendelhetsz: Ide kattints! 
 • Ha idegenkedsz ettől a megoldástól, a kódszámok és a darabszámok megadásával KÜLDJ EMAILT A  barbi@rhymetime.hu címre, kérlek! Tárgymező: usborne karácsony

* Ha elakadnál, kérdésed van, vagy gyorsítani akarnál a rendelés menetén, hívj a +36 70-611-4439 számon. Ha nem veszem fel, küldj sms-t kérlek! Vissza foglak hívni.

Szeretettel,

Petri Barbi

Rhyme Time At Home VIP Club alapító
a Te USBORNE Könyvtündéred

Egy kis relaxáló karácsonyi zene

A karácsonyi készülődés, az ünnepre hangolódás csodálatos lelki élmény, de valljuk be, néha fizikai tortúra. Különösen az édesanyáknak.

Ezzel a nyugtató karácsonyi zenével és szeretnénk egy kicsit könnyíteni a terheiden. Hallgasd a mennyei dallamokat és képzeld el, hogy a csodálatosan feldíszített karácsonyfa körül ültök és mindenki kipirult arccal bontogatja az ajándékokat. Te is!

Mindenki épp azt kapja, amire vágyott… sőt, annál is többet, egymás szeretetét, törődését, figyelmét! Ez az igazi ajándék!

Áldott Ünnepet kívánok! Barbi

Kosár Item Removed. Undo
 • No products in the cart.