Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Kukkants be hozzánk! Rhyme Time Óbudán az Esernyős Infóponton

//Kukkants be hozzánk! Rhyme Time Óbudán az Esernyős Infóponton

Kukkants be hozzánk! Rhyme Time Óbudán az Esernyős Infóponton

Újfajta programra, új helyszínen csatlakozni néha nehéz lehet, az ember nem tudja magát rávenni olyan könnyen, hogy elinduljon. Jobb érzés, ha az ember már tudja, nagyjából mire számítson a helyszín, és a program tekintetében. Itt egy rövid bemutató, hogy már ismerősként érkezhessetek hozzánk! Tekints be most óbudai csoportunk életébe az Esernyős Infóponton, ahol minden csütörtökön 10:00-10:30 között találkozunk!

A csoport 2015 márciusában indult, Barbival és Ákossal. Az órákra 6-8 hónapos kortól érkeznek babák, akikkel már remekül tudjuk gyakorolni az ölbéli mondókákat és csikizőket. Kedvenc dalaink közt szerepel az Old McDonald, Baa-baa black sheep és a Five little ducks!

A tágas, napsütéses teremben lehetőségünk van labdás játékokat is játszani, melyek során a különböző mozgásformákat tanuljuk, úgy mint roll, tap, bounce. A színkavalkádban azonban nem maradhatnak el az alapszínekről szóló dalok sem, egyesével említünk minden színt sorjában.

Csörgők, állatos kártyák és ejtőernyő segítik a kicsiket a játékban, figyelmük folyamatosan új dolgokra irányulhat, így az óra gördülékenységéből, folytonosságából adódóan  újabb és újabb ingerek érik őket.

Mivel a dalok hétről-hétre újból felcsendülnek az órán, így az Anyukák is hamar megtanulják a szöveget és a dallamot is! A mondókák és énekek szövege egy előre összeállított pdf-ben minden résztvevő számára elérhető, ezzel segítve az otthoni gyakorlást.

A gyerekek egyik kedvence télen-nyáron a buborékfújó! Az ehhez kapcsolódó dallal az esti fürdetéskor is találkozhat a gyerek, hisz akár fújó nélkül is lehet habról és buborékokról énekelni!

Az órát leginkább a spontaneitás jellemzi, hiszen nincs előre megírt tananyag vagy menetrend, amivel “haladni kell”. A szülők kérhetik gyermekük kedvenc dalát, egy-egy játékot akár hosszabb ideig is játszhatunk, ugyanakkor semmi sincs ráerőltetve a kicsikre.

Óra után kötetlen játék és beszélgetés következik, melyet a kávézóban is folytathatunk egy süti mellett. Ráadásul nagyon finom napi menü is van az Esernyősben, így akár ott is ebédelhetünk!

Kedvet kaptál? Csatlakozz hozzánk minden csütörtökön 10 és 10:30 óra között az Esernyős Infóponton, ahol Te is és gyermeked is új barátokra leltek!

Túl messze van nektek a 3. kerület? Válasszatok másik helyszínt és jelentkezzetek be az órára itt!>>> 

Szeretnél tippeket a játékos otthoni angolozáshoz?

Baby Engligh Mind Map minta kép

Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. A TTT pedig a Top Ten Topics rövidítése.

Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

Hova küldhetem?

Otthoni angolozáshoz nézd meg, melyek a Rhyme Time-ra járó anyukák kedvenc mondókás könyvei!

2018-11-03T09:14:32+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.