Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Karácsonyi családi party december 11-n!

//Karácsonyi családi party december 11-n!

Karácsonyi családi party december 11-n!

Az tél közeledtével mi is izgatottan kezdünk készülődni az ünnepekre! Karácsonyi dalokat tanulunk a Rhyme Time csoportokba és egy nagy közös karácsonyi bulit is szervezünk!

christmasparty.jpg

Még nem késő Nektek se csatlakozni valamelyik csoportunkhoz, ahhoz, hogy a családi délutánunkra Ti is felkészülve érkezzetek! Ismert melódiák és új modern karácsonyi gyerekdalok is kerülnek a dalcsokorba, például a S-A-N-T-A!

Mivel már jövő héten is Santa-t várjuk a csoportokban, lehetőségetek van beöltözni is, ezért ha van otthon Télapó sapkátok, semmiképp ne hagyjátok otthon! Dalaink közt szerepel a Jingle Bells-s, melyre már tavaly karácsonykor is nagy örömmel lovagoltak a gyerekek az ölünkben ülve, nem lesz ez másként idén sem!

A program 17 órakor kezdődik, a bejáratnál minden gyerek ajándék csengettyűt kap, melyet közösen rázunk majd jobbra-balra, fel és le! Kérünk, hogy részvételi szándékod mielőbb jelezd, hogy biztosan mindenkinek jusson csengő!

babyjinglebell.jpg

 

Olyan dalok is felcsendülnek majd, melyeknek szövegezése egészen egyszerű, ritmusa lassabb, mégis a totyogók, bölcsisek és ovisok együtt sétálgathatnak rá körbe-körbe! Erre a dalra például lábujjhegyen tipegünk majd, és kezünk eljátszuk a hópelyhek hullását!

Terveink szerint kézműveskedésre és néhány Usborne könyv átlapozására is lesz időnk! Ha a karácsonyi pihenést otthon Ti is feldobnátok néhány új angol gyerekkönyvvel, akkor itt a babakönyvektől kezdve egész kisiskolás korig válogathattok!

xmas1.jpg

Találkozzunk december 11-n, 17 órakor az Angyalföldi Gyermekházban!

Cím: 13. kerület, Dagály u. 15/a.

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!
Hova küldhetem?

Otthoni angolozáshoz nézd meg, melyek a Rhyme Time-ra járó anyukák kedvenc mondókáskönyvei!

2018-11-03T09:14:33+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.