Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Mi így várjuk az ovit! Ja, meg a bölcsit és a sulit! :)

Bizony, csak röpke két hét van, és TÉNYLEG elkezdődik az ősz! Legyen akár 28 fok, vagy épp csak 18 reggelente, mi már készülődünk az őszi kezdésre. Mivel mindhárom fiam új helyen kezdi az őszt, azt hiszem, felköthetem a gatyám!

De az itthoni angol játékon keresztül szerencsére, erre a sok változásra is lekesen készülnek a fiúk.

Félix már tavasz óta várja az iskolát.

A Hurrá ovi! felkészítő csomagból most a Wipe Clean Alphabet Cards tetszik a legjobban.

Hetente többször elővesszük és előre megbeszéljük, hány darab kártyán fogunk végiggyakorolni. Félix naaaagyon álmodozó, így van, hogy hosszú percekig ül egy-egy kártya felett, de ha odafigyel, sec-perc alatt végez! Nagyon jó, hogy a kártyák, mivel letörölhetőek, bármikor újrakezdhetőek. Gyakorlatilag NINCS HIBÁZÁS!

Kulisszatitok: Félixnek néha már zavaró, ha feladat közben énekelek neki… Azért így is felcsendül pár kedves dalunk, mondjuk valami szörnyes, vagy pókos!

Ákossal a hétvégén meglátogattuk az új ovi utcáját. Hosszú percekig nézegettük a gyönyörűen felújított udvart és megbeszéltük, milyen jó lesz ott délutánonként focizni! Még fagyiztunk is, erről kitettem egy posztot a Facebook oldalunkra tegnap.

Ákosnak egyébként a Listen and Learn iskolára készülő hangoskönyv a kedvence, a számokat nagyon élvezi, hiszen már mindet tudja!

A meseszereplők is nagyon érdeklik, mindig a legveszedelmesebbekről faggat, így olyan új szavak is előkerülnek, mint a “ruinous dragon” és az “epic knight”!

Egyékbént az “All you need to know before you start school“-lal is kezdünk megbarátozni.

Ádámról nagy hírek vannak! 🙂 Nézzétek, milyen nagy fiú lett… Holnap délelőtt megyünk kis bölcsit látogatni!

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miközben napról-napra egyre több magyar és angol szót mond (sőt, már kevert mondatai is vannak, ami nem, hogy nem baj, hanem a kétnyelvűség szempontjából egyenesen szuper), hogyan fog alakulni a beszéde a magyar délelőttök során.

Nem tagadom, hogy aggódok egy kicsit emiatt, de mivel neki az “Anya-nyelve” már több, mint fél éve az angol (értsd, tőlem karácsony óta csak angol szót hall), így bízom benne, hogy ez a mi titkos nyelvünk ugyanolyan természetességgel megmarad nekünk ősszel is!

Sok minden kavarog a fejemben, nagy változás lesz ez az életünkben. Félek-e az őszi kezdéstől? Bevallom, egy kicsit igen!

Félelmeinket legyőzni pedig úgy tudjuk, ha szembenézünk azokkal, jobban megismerjük őket. Azért, hogy ezt megtegyem, 1 hónapja belevágtam egy 4 részes, “Hurrá, ovi” élő webinárium sorozatba. Bíztam abban, a 4×35 perc alatt elhangzó, közösségre hangoló tippek, dalok, könyvek, játékok nem csak nekem, de neked is segíteni fognak, ha hasonló cipőben jársz.

Holnap délután 14 órakor a Get ready for pre-school 4 részes webinár záró adásához érkezünk a Facebookon! Véleményed szívesen veszem ott élőben. Azért is imádom a LIVE adásokat, az élő online webinárokat, hiszen azonnal reagálni tudok kérdéseidre, ötleteidre.

Ha eddig nem volt időd a korábbi három adásra, kukkants bele a kibővített szólistával ellátott infócsomagokba itt!

Sok hasznos tanáccsal és gyarkoltai ötlettel készülök holnapra is, és mivel egyre többen jelzitek, hogy élvezitek az angol nyelvű LIVE-okat, így lehet, hogy az egész adást angolul tartom?!

Ez még titok, de ha nézed, megtudod!

Igérem, beszámolok majd a bölcsi látogatásunkról és kérésetekre bemutatom az  idegennyelvű óvodapedagógus szemmel, na meg többszörösen érintett anyuka szemmel általam összeválogatott Preschoolers könyvcsomag összes kiadványát! Egytől-egyig aranyat érnek!

2018-11-03T09:14:10+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.