Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Early Bird Christmas Books

//Early Bird Christmas Books

Early Bird Christmas Books

Ami engem illet, nagyon szeretek mindenféle akciót, bónuszt kihasználni, mi több, külön örülök, ha nem decemberre marad az összes karácsonyi költekezés. Szeretem inkább elosztani a kiadásokat, de persze túl ezen maga az ajándékozás izgalma is feltölt! Élvezem, hogy gyűlnek a titkos szekrényemben a kincsek és előre várom, hogy lássam a gyerekek arcát, mikor kibontják a csomagokat!

DSCN6129b.jpg

A szekrényben, mármint egy másikban, az itthoni titkos Usborne könyves szekrényemben a héten rengeteg karácsonyi könyvre bukkantam, kicsit el is időztem felettük. Aztán arra gondoltam, talán más is van úgy vele, hogy beszerezne 1-2 példányt már most (egyébként volt is egy anyuka múlt héten, aki 10 darab Wipe-Clean könyvet vett karácsonyi előraktározás címszóval!).

xmas1.jpg

Egy külön albumba összegyűjtöttem Nektek azokat a karácsonyi témájú könyveket, amiket most a leggyorsabbak és szemfülesebbek kedvezményes áron kaphatnak meg! Sőt, a karácsonyos témákon túl az Usborne books in Hungary csoportban bármikor körülnézhetsz, ha különleges ajándékot keresel valamilyen alkalomra! Itt találod ugyanis az épp raktáron levő készletemet, melyre nem kell 2-3 hetet várni, hanem azonnal elvihető.

3ab.jpg

Ha megtetszett valamelyik karácsonyos könyv, rendeld meg most 10% kedvezménnyel október 1-10. között! Ha picit ráérősebben szereted intézni a könyv vásárlást, és szívesen körülnéznél az angol gyerekkönyvek háza táján, akkor látogass el a www.usborne.com oldalra, és írd meg nekem, mely címek érdekelnek. Szívesen ajánlok korosztálynak-témának megfelelő darabokat Nektek!

P7102759.JPG

Válassz most, hisz a legtöbb könyvből csak 1-1 példányom van raktáron,

és a 10% kedvezmény a készlet erejéig érvényes!

[contact-form-7 id=”928″ title=”Névtelen”]

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

 


2018-11-03T09:14:33+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.