Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Délutáni óra minden kedden és szerdán!

//Délutáni óra minden kedden és szerdán!

Délutáni óra minden kedden és szerdán!

2015 februárban heti két délután jöhettek Rhyme Time-ra!

parachute1.jpg

Egyik helyszínünk továbbra is a Jam Táncműhely (már csak februárban!), a Lehel tér közelében, a Csanády u. 7. szám alatt. Mivel a helyszín nem játszóház, és a terem adottságai is lehetővé teszik a délutáni mozgolódást, ezért az órán helyet kap a kötetlen szaladgálás is, mellyel közre fogunk egy 20-25 perces mondókázást. Előtte-utána jöhet a labdázás, rohangászás!

Az óra felépítése és hossza hasonló lesz a többi óráéhoz, az átlag életkorhoz igazodva lesznek körjátékok, ugra-bugrálás, miegymás.Érkezni 17.00 órától tudtok, az órát 17.10-15 között tervezem elkezdeni, és 17.45-ig fog tartani a foglalkozás! Ez az óra márciustól a Hellóanyu Kávézóban folytatódik, 17.00-17.30 között!

 

3.jpg

Másik új helyszínünk pedig a zuglói Dorozsma Ház, a Dorozsmai u. 56-ban. Itt 17 órakor kezdjük egyből az órát a Narancs szobában. A babakocsival érkezők az udvaron található fedett babakocsi parkolónál hagyhatják a babakocsikat. A Dorozsma Házban rengeteg lehetőség nyílik a szabad játékra is, ezért bátorítalak, hogy érkezz hamarabb, vagy maradjatok óra után még egy negyed órát és nézzétek meg a Lego szobát vagy a baba szobát, melyhez kapcsolódva a konyhában még teázhattok is! 🙂

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

Hova küldhetem?


2018-11-03T09:14:36+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.