Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Baba angol – A módszer és játékos gyakorlatok

//Baba angol – A módszer és játékos gyakorlatok

Baba angol – A módszer és játékos gyakorlatok

Talán már megszoktátok, hogy a Rhyme Time órákon gyakran találkozhattok Usborne angol gyerekkönyvekkel. Most azonban Rátok, Anyukákra is gondolva, szeretném bemutatni egy csodás anyuka, Hasznos Andrea művét, akinek a könyve mostantól a Rhyme Time órákon is beszerezhető!

Annak idején én is sokat lapozgattam ezt a kiadványt, és a mai napig emlékszem azokra a gondolatébresztő sorokra, amikkel már az első néhány lapon találkoztam! Andrea kutatói munkája és egyben gyakorló édesanyaként a kézzel fogható tapasztalata és iránymutatása sokat segített nekem abban, hogy mind magam felé, mind más érdeklődők (vagy épp “furcsán nézők” felé) megválaszoljam, hogy mit is csinálunk, miért, és hogyan!

P2241384.JPG

A könyvről röviden:

1. egy praktikus  gyakorlati útmutató,

2. módszertani és nyelvtanári ismeretek nélkül is követhető,

3. leírja a tanítás menetét 22 pontban, magyarázatokkal,

4. tanítási segédleteket tartalmaz,

5. gyerekeket tanító nyelvtanároknak is praktikus kézikönyv.

6. A játékleírások ötletadónak is tekinthetők, amelyektől eltérhetünk, saját gyermekeinkre igazíthatjuk őket. Így a szülői kreativitást is tréningben tarthatjuk!

7. Az elérhető eredmények a Baba angol naplóban olvashatók.

A könyvről mondták:

“Nagyon tetszik! Hiánypótló, olvasmányos, a kétkedőknek megfelelő válasz. Feltétlenül használni fogom. Nekem már a karácsonyi ajándékozásban is adott jó ötletet a könyvajánló.” (Alpár Marica, nagymama és gyógypedagógus)

Ha Te is vágysz egy rövid, gyakorlati útmutatóra, melybe belelapozhatsz az otthoni angolozás kapcsán, akkor ez a könyv érdekelni fog! Rendeld meg az info@rhymetime.hu címen, és írd meg, hogy mely időpontban és helyszínen szeretnéd átvenni!

Szeretnél pár tippet kapni, melyekből könnyen meríthetsz napról-napra ötletet az otthoni angolozáshoz? Akkor amit keresel, az a Baby English TTT Mind Map! A Baby English-t ugye nem kell magyaráznom. A Mind Map egy közismert és nagyon egyszerűen átlátható és használható tanulási segédlet, mely a felsorolásos listával ellentétben egy rápillantásra is átfogó képet ad a lehetőségekről. De mi is lehet az a TTT?Ez pedig a Top Ten Topics rövidítése lett! Ezt a könnyen átlátható ábrát, melyen 10 téma közül választhatsz, elhelyezheted a gyerekszoba falán, vagy akár a hűtőre tapaszthatod egy mágnessel, így igazán könnyű lesz játékot választanod aznapra! Minden témához néhány játékötlet, 1-2 kapcsolódó mondóka és egy kedves ábra tartozik, így akár a kicsivel együtt is választhattok!

Hova küldhetem?


2018-11-03T09:14:34+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.