Üdv a Rhyme Time játékos baba-mama angol nyelvátadás oldalán! Kérdésed van? Hívd Barbit a +36 70 611 44 39 számon!|barbi@rhymetime.hu

Angol könyvet kérek karácsonyra!

//Angol könyvet kérek karácsonyra!

Angol könyvet kérek karácsonyra!

A december közeledtével mi is elkezdünk készülődni az ünnepekre! A karácsonyos dalok is előkerülnek, melléjük pedig néhány remek könyvet választhattok a fa alá!

xmas1.jpg

Akár 1-2 éves babának, akár nagyobb gyerkőcnek kerestek könyvet, az Usborne idén is csodás kínálatot állított össze! Egyik legjobb idei csomagjuk a Baby’s Very First Christmas Collection, mely csomagba négy könyv és egy karácsonyi CD került, együtt összesen 9000.- Ft-ért.

xmas2.jpg

 

Ráadásul még ajándék könyvet is nyerhettek, nem is akár milyet! Az egyik legújabb kiadványukból lehet egy a tiétek, ez pedig a My First Keyboard Book, mely igazán megkönnyíti majd az otthon angolozást! A könyv felépítése hasonlít egy kis zongorához, kottatartóval. Csakhogy, itt a kotta színes pöttyökből áll, mely pöttyök a billentyűn is megtalálhatók, így azok a gyerekek (és felnőttek) is könnyen lejátszhatják a legismertebb angol gyerekdallamokat, akik esetleg sohasem tanultak kottát olvasni!

 

Idén minden karácsonyi megrendelő között, aki november 20. és december 5. között ad le Usborne könyvrendelést az info@rhymetime.hu email címre, kisorsolunk egy ilyen könyvet! További jó böngészést kívánok ezen az oldalon is!

2018-11-03T09:14:36+00:00
Kosár Item Removed. Undo
  • No products in the cart.